:

Varför läsplatta?

Innehållsförteckning:

  1. Varför läsplatta?
  2. Vilka läsplattor stödjer Storytel?
  3. Vad kan man göra med en läsplatta?
  4. Vilken läsplatta till Nextory?
  5. Vilken KOBO läsplatta?
  6. Kan man använda Kindle i Sverige?

Varför läsplatta?

Går snabbare att köpa och låna böcker Du kan köpa och låna alla dina böcker direkt via läsplattan. Det tar bara några minuter att hitta, köpa och få böckerna i din läsplatta. Perfekt när du har bråttom, exempelvis inför en resa, eller om du bara inte vill vänta på en bok som inte finns i lager.

Vilka läsplattor stödjer Storytel?

Storytel har sin egen läsplatta Storytel Reader. Men det är den enda läsplattan som fungerar för boksajten. Du kan bara läsa böcker från BookBeat på mobil eller surfplatta. Det går inte att läsa på datorn eller läsplattan, skriver BookBeat på sin hemsida.

Vad kan man göra med en läsplatta?

En läsplatta är en elektronisk läsenhet (e-bokläsare) som är utformad för att göra läsning av digitala böcker så behaglig som möjligt. Skärmen är oftast av typen elektroniskt papper som gör att texten syns reflexfritt och lika bra även i direkt solsken, men som bara visar gråskalor (svart/vitt).

Vilken läsplatta till Nextory?

Börja med att registrera ditt konto på nextory.se. Ladda sedan ner appen i App Store eller Google Play till din mobiltelefon eller surfplatta. Vi stödjer både iOS och Android. Appen kan i dagsläget inte nyttjas från läsplatta, som t.

Vilken KOBO läsplatta?

Använd listan nedan för att se vilken Kobo-läsplatta eller surfplatta du har.

Läsplattans namnSärskiljande funktioner
Kobo Arc-läsplatta2 frontala högtalare (underdelen) Centrerad Kobo-logotyp
Kobo Arc 7HD-läsplattaHögtalarna sitter nära läsplattans överkant. Färgskärm. Modellnummer på läsplattans undersida: T416.

Kan man använda Kindle i Sverige?

Har man nytta av en Kindle i Sverige? Ja, om man vill läsa e-böcker som finns hos Amazon. Om man huvudsakligen läser fantasy på engelska är den utmärkt. E-böckerna köper man snabbt och lätt och de är billigare än motsvarande fysiska böcker.