:

Hur kan jag använda mina Coop poäng?

Innehållsförteckning:

  1. Hur kan jag använda mina Coop poäng?
  2. Hur använder man Coop kort?
  3. Hur mycket pengar förlorar Coop?
  4. Vart kan man handla med Coop kort?
  5. Kan man koppla Coop-kort?
  6. När får jag mitt Coop-kort?
  7. Hur mycket förlorar Coop per dag?

Hur kan jag använda mina Coop poäng?

Vad du vill använda dina poäng till är helt upp till dig. Du kan välja att plocka ut värdecheckar som du sedan kan använda när du handlar på Coop. Eller så kan du välja att använda dem till något hos vara partner. Välj mellan en weekendtripp, flygresa eller ett värdebevis hos någon av våra partner.

Hur använder man Coop kort?

För att använda poängen via Medlemspunkten drar man bara sitt medlemskort i kortläsaren, då ser man hur mycket poäng man har och kan enkelt använda dem i poängshoppen. Väljer man en värdecheck laddas den direkt på medlemskortet och går att använda i kassan, förutsatt att värdet på köpet överskrider värdet på checken.

Hur mycket pengar förlorar Coop?

Coop tappar runt 100 miljoner på grund av it-attacken | SvD.

Vart kan man handla med Coop kort?

Coop Matkonto går bara att handla med på Coop och det är endast du som är Coop Medlem som kan ansöka om kortet (bli medlem här). Du sätter in pengar i förväg på kortet och får sedan full koll på hushållets gemensamma matinköp. Du kan även välja att ansluta Autogiro eller E-faktura.

Kan man koppla Coop-kort?

Det går bra att koppla ihop två Coop-kort så att ni samlar poäng tillsammans i ett hushåll. Era respektive poäng slås då ihop till ett gemensamt poängsaldo. Ring in till vår kundservice på telefonnummer 0771-17 17 17 knappval 2,4 så kan vi hjälpa dig vidare.

När får jag mitt Coop-kort?

Bli medlem i Coop. När du blir medlem i Coop betalar du 100 kr i medlemsinsats till din konsumentförening. Några dagar efter att du har blivit medlem får du ditt Coop-kort med posten – och det roliga kan börja!

Hur mycket förlorar Coop per dag?

Att hålla butikerna stängda innebär en gigantisk förlust för Coop. Troligen mer än 100 miljoner kronor per dag, enligt it-experten.