:

Hur använda kalender?

Innehållsförteckning:

 1. Hur använda kalender?
 2. Hur tar man bort aktiviteter i kalendern?
 3. Hur använder man kalendern i Iphone?
 4. Hur använder man Google Kalender?
 5. Varför syns inte kalender?
 6. Hur tar man bort spam i kalendern?
 7. Hur prenumererar man på en kalender iPhone?
 8. Hur kan du dela din kalender med andra?
 9. Hur kan du dela din kalender med någon?
 10. Hur publicerar du en kalender i Outlook?

Hur använda kalender?

Skapa en händelse i familjekalendern

 1. Öppna appen Google Kalender .
 2. Tryck på Skapa. Händelse längst ned till höger.
 3. Välj den kalender du vill lägga till händelsen i genom att trycka på Händelser.
 4. Tryck på namnet på familjekalendern.
 5. Lägg till titel och information för händelsen.
 6. Tryck på Spara uppe till höger.

Hur tar man bort aktiviteter i kalendern?

Öppna appen Kalender. Tryck på Kalendrar längst ner på skärmen. Leta efter en kalender du inte känner igen. Tryck på knappen Mer information bredvid kalendern, rulla ner och tryck på Radera kalender.

Hur använder man kalendern i Iphone?

Kalender visar automatiskt alla konton som du är inloggad på med ditt Apple-ID. Du kan också lägga till kalendrar eller kalenderprenumerationer från ditt e-postkonto, dina sociala medier med mera, så att de är uppdaterade på alla dina enheter.

Hur använder man Google Kalender?

När du väl är inloggad i Google Kalender kan du snabbt och enkelt växla mellan Dag, Vecka och Månad samt Program. Väljer du Program visas en vy som listar kommande möten och händelser från dagens datum och framåt. Bekvämt när man bara vill se vad som ska göras först och i vilken ordning händelserna ligger.

Varför syns inte kalender?

Gör en sökning om du vill kontrollera att du är ansluten till internet. Om du inte är ansluten, kontrollera att data eller Wi-Fi är aktiverat och att enheten inte är i flygplansläge. Kontrollera sedan enhetens appbutik för att se till att Google Kalender-appen är uppdaterad.

Hur tar man bort spam i kalendern?

Öppna inbjudan i Kalendern. Tryck på Rapportera skräp. Tryck sedan på Radera och Rapportera skräp. Om du inte ser alternativet "Rapportera skräp" rullar du ned och trycker på Kalender för att se vilken kalender inbjudan skickades till.

Hur prenumererar man på en kalender iPhone?

Prenumerera på en kalender

 1. Öppna Inställningar > Kalender > Konton > Lägg till konto > Annat.
 2. Tryck på Lägg till prenumererad kalender.
 3. Ange webbadressen för den . ics-fil som du vill prenumerera på samt eventuell annan serverinformation som krävs.

Hur kan du dela din kalender med andra?

 • Personer som har full behörighet kan svara på inbjudningar, skapa och redigera händelser och dela din kalender med andra. Du kan dela din kalender med familj, vänner och kollegor. Dela din huvudkalender med någon så att hen kan hitta ditt schema. Skapa en kalender som flera personer kan redigera, till exempel en familjekalender.

Hur kan du dela din kalender med någon?

 • Dela din huvudkalender med någon så att hen kan hitta ditt schema. Skapa en kalender som flera personer kan redigera, till exempel en familjekalender. Lägg till någon, till exempel en administrativ assistent, som ombud för din kalender för att schemalägga och redigera händelser åt dig.

Hur publicerar du en kalender i Outlook?

 • I Kalender inställningar kan du publicera kalendern så att vem som helst kan se din kalender eller abonnera på den. I kalendervyn väljer du inställningar > Visa alla Outlook-inställningar. Välj kalender > delade kalendrar. Under publicera en kalenderväljer du vilken kalender du vill publicera och hur detaljerad information som kan visas.