:

Hur använder man Vileda?

Innehållsförteckning:

  1. Hur använder man Vileda?
  2. Hur använder man golvmopp?
  3. Vilken typ av golvmopp?
  4. Hur använder man Vileda mopp?
  5. Kan man använda ångtvätt på trägolv?
  6. Hur Torrmoppar man?
  7. Kan man torka golv med klorin?

Hur använder man Vileda?

Fyll den bara med vatten och ditt föredragna rengöringsmedel och spara tid och ansträngning! Du behöver inte vrida ur överflödigt vatten i en hink, tack vare att sprayen avger rätt mängd rengöringsmedel. Det skapar perfekt fuktnivå på din mikrofibermopp utan hink, så att den inte dränker golvet, eller är för torr.

Hur använder man golvmopp?

Använd en rentvättad mopp och justera moppskaftet till lagom längd innan du blöter moppen. Sänk ner hela mopphuvudet i vattnet så att det blir genomblött och vrid sedan ur det med urvridaren. Tryck hårt, men inte så hårt att den går sönder.

Vilken typ av golvmopp?

Det är stor skillnad mellan en golvmopp och en bra golvmopp. Den bra tar upp smuts och skräp och lämnar ett fuktigt och rent golv efter sig. En dålig mopp föser runt smutsen och lägger den längs lister och i hörn och lämnar ett plaskblött golv som det tar lång tid för att torka.

Hur använder man Vileda mopp?

Skölj enkelt av mopphuvudet i hinken som är fylld med vatten. Placera det därefter i urvridaren och tryck ner pedalen. Håll med ett lätt grepp runt det roterbara mopphandtaget. Urvridaren kommer nu att börja snurra och automatiskt att vrida ur mopphuvudet.

Kan man använda ångtvätt på trägolv?

Du kan exempelvis använda ångtvätt när du ska göra rent på parkett, fönster och kakel - eller när du ska rensa dina mattor. Dessutom erbjuder produkterna smarta lösningar för andra blanka ytor, exempelvis speglar.

Hur Torrmoppar man?

Torrmoppa i S-rörelser över golvet och passa även på att damma av väggar och tak med moppen. Om du behöver våttorka golven, fukta mikrofibermoppen i varmt vatten och vrid ur ordentligt. Den finns både en mopp för torrmoppning och en som kan blötas, kom ihåg att använda rätt. Moppa sedan i S-rörelser över golvet.

Kan man torka golv med klorin?

Viktigt att tänka på du man ska skura golv är att använda så skoningssamma rengöringsmedel som möjligt mot golvet. Tips på att skura golv med skoningssamma rengöringsmedel kan vara att skura golv med diskmedel, såpa, yes, ättika eller klorin.