:

Hur ofta ska man använda Foreo Luna?

Innehållsförteckning:

  1. Hur ofta ska man använda Foreo Luna?
  2. Kan man använda FOREO varje dag?
  3. Hur länge kan man ha en FOREO?
  4. Kan man använda Foreo i duschen?
  5. Vad ska man använda till Foreo?
  6. Hur fungerar Foreo Luna 3?

Hur ofta ska man använda Foreo Luna?

"Luna är tillverkat av ultrahygieniskt silikon som är mycket skonsamt för hyn. Luna tar bort olja och talg men bevarar samtidigt hudbarriären intakt och den naturliga fukten i balans. Det mjuka silikonet och t-sonic pulsationerna gör det möjligt för Luna att användas två gånger per dag utan att överexfoliera."

Kan man använda FOREO varje dag?

Att skrubba, peela eller använda produkter innehållande aha-syror ska inte användas dagligen.

Hur länge kan man ha en FOREO?

Din LUNA™ från FOREO går att antingen ladda med den bifogade laddaren eller med USB-kabeln. Efter en timmes laddning är LUNA™ fulladdad, vilket motsvarar upp till sju månaders användning.

Kan man använda Foreo i duschen?

Vi rekommenderar att du använder FOREOs silikonrengöringssprej och sköljer med varmt vatten efteråt för bästa resultat. Låt apparaten lufttorka. ... Ja, FOREOs unika design göra apparaten helt vattentät, så att den går att använda i duschen eller badet.

Vad ska man använda till Foreo?

Du kan använda valfri rengöringsprodukt med din LUNA™, men för att hålla den i bästa skick, undvik lerbaserade, silikonbaserade rengöringsmedel eller scrubkrämer, då de kan skada silikonknopparna.

Hur fungerar Foreo Luna 3?

Lätt att använda, pålitlig och hållbar – LUNA3 ger en skonsam men effektiv rengöring och ger huden en omedelbar uppfräschning. Ultrahygieniska silikonstrån samverkar med en behaglig T-Sonic™-massage för att avlägsna 99,5 % av orenheter* samtidigt som huden förbereds för att absorbera dina favoritprodukter.