:

Hur sminkar man sig med Glow?

Innehållsförteckning:

 1. Hur sminkar man sig med Glow?
 2. Hur använder man Liquid highlighter?
 3. Hur få lyster i hyn?
 4. Hur får man Glow skin?
 5. När ska man ha highlighter?
 6. Varför lägger man en highlighter?
 7. Hur får man en rejäl Glow up?

Hur sminkar man sig med Glow?

En glow up får du snabbt genom att sminka dig med hjälp av highlighter, glow drops och med flytande- krämigt smink, undvik smink i puder då det ger ett matt resultat. För en naturlig glow up utan smink är det viktigt att exfoliera huden, använda glow serum och ansiktskrämer som ger lyster och återfuktar på djupet.

Hur använder man Liquid highlighter?

Tänk på att applicera highlighter på områden du vill framhäva, områden som normalt sett träffas först av solens strålar - dvs kindbenen, nästipp och näsrygg, amorbåge, brynben och hakan. Undvik att använda highlighter i veck eller på mörkare områden, då finns nämligen risken för att huden ser blank/fet hud.

Hur få lyster i hyn?

Har du dålig lyster i ditt ansikte kan det vara en god idé att exfoliera huden och bli av med alla döda hudceller. Avsluta med att smörja in din hy med en lätt ansiktsolja. Blir du av med de döda hudcellerna kan huden lättare bli återfuktad och på så vis tillbaka sin lyster.

Hur får man Glow skin?

Serum - ett måste om det är lyster du vill åt, det är nämligen fullproppat med fukt vilket hjälper huden att stråla. Vitamin E och hyaluronsyra är två ingredienser du bör leta efter i ett serum om du vill maxa ditt glow. Solsken på flaska - bästa hyn i stan får du genom att tillsätta c-vitamin i din hudvårdsrutin.

När ska man ha highlighter?

En highlighter är till för att ljusa upp de höga partierna i ansiktet som näsryggen, kindben, under ögonbrynen och på amorbågen (överläppen). En highligter kan du också ha som ögonskugga eller i innre ögonvrån för att ljus upp och pigga upp dina ögon. En bronzer använder du för att få en lätt solkysst hud.

Varför lägger man en highlighter?

Highlighter ger ditt ansikte den perfekta lystern, men det är inte helt oväsentligt var du lägger den - Läs guiden här! ... En fin highlighting ger ansiktet den där lilla extra skjutsen av lyster för en perfekt avslutning på din make.

Hur får man en rejäl Glow up?

 1. Steg 1 – Grunda med glow. Ge huden glow up från grunden med en primer. ...
 2. Steg 2 – Välj foundation med lyster. Lägg en foundation med mycket lyster. ...
 3. Steg 3 – Måla ljusreflekterande concealer. ...
 4. Steg 4 – Fixera med löspuder. ...
 5. Steg 5 – Maxa lystern med highlighter. ...
 6. Steg 6 – Addera ännu mer lyster. ...
 7. Steg 7 – Värm upp kinderna.