:

Vad använder man bandslip till?

Innehållsförteckning:

  1. Vad använder man bandslip till?
  2. Hur fungerar en excenterslip?
  3. Vilken Bänkslip?
  4. Kan man slipa med polermaskin?
  5. Hur slipar man med excenterslip?

Vad använder man bandslip till?

Bandslipen används ofta för planslipning av stora ytor. Därför är det viktigt att maskinen har effektiv dammutsugning. För att man ska kunna utnyttja bandslipen fullt ut bör den utrustas med tväranslag, sid och geringsanhåll.

Hur fungerar en excenterslip?

Excenterslipen klarar det mesta sliparbetet – både på plana och böjda ytor. Du kan slipa bort både färg och lack, polera, grovslipa och slipa på ömtåliga ytor....Så använder du excenterslipen

  1. HANDTAG. ...
  2. HASTIGHETSREGLERING. ...
  3. MOTOR. ...
  4. SLIPPLATTA.

Vilken Bänkslip?

Makita GB801 – Toppbetyg. Makita GB801 är en kraftfull bänkslip på 550W med två slipskivor och förstoringsglas för maximal användarvänlighet. En av de bästa sakerna med denna enhet är att den kan köras med en mycket imponerande 3 600 RPM utan någon kompromiss i kvalitet eller konsistens.

Kan man slipa med polermaskin?

Med en polermaskin kan man ta bort repor från lacken. En repa är ett urgröpt spår där det saknas lack. Genom polering så slipar man bort ett mycket tunt lager av lacken runt repan på lacken. ... Polermaskiner finns i olika fysiska storlekar, priser och utföranden.

Hur slipar man med excenterslip?

Skall man slipa med en excenterslip, skall den vara i rörelse hela tiden, stannar man upp, eller sneställer den, så blir det gropar direkt.