:

Hur fungerar ICA-appen?

Innehållsförteckning:

 1. Hur fungerar ICA-appen?
 2. Hur scannar jag med ICA-appen?
 3. Hur fungerar ICA bonus?
 4. Vad är Liljehonung?
 5. Hur betalar man med ICA-appen?
 6. Hur gör man inköpslista på ICA?
 7. När får man ICA bonus?
 8. Vem blir Ica-Stig Flashback?

Hur fungerar ICA-appen?

Full koll på alla erbjudanden Spara dina tre favoritbutiker så får du smidig tillgång till butikens aktuella erbjudanden. I appen visas även veckans stammispriser och dina personliga erbjudanden. Var du än befinner dig hittar du enkelt din närmsta butik och kan ta del av öppettider och vilka tjänster butiken erbjuder.

Hur scannar jag med ICA-appen?

Dra eller blippa ditt ICA-kort i kortläsaren eller så hämtar du ut scannern med ditt digitala ID som finns i ICA-appen. En lampa tänds för att märka ut din scanner och ditt namn syns på displayen.

Hur fungerar ICA bonus?

Poängen samlas månadsvis Stammispoängen samlar du in månadsvis, från första till sista dagen i kalendermånaden. När månaden är slut räknar vi ihop dina poäng. Om du når upp till en bonusnivå, förvandlar vi poängen till bonus. Poängen gäller en månad, sen börjar räkningen om igen.

Vad är Liljehonung?

Liljehonung på hemsidan Suzanne betyder ”lilja” på hebreiska och Björnar gillar honung. På Icas hemsida publicerade företaget en text om liljehonung.

Hur betalar man med ICA-appen?

Du behöver varken ha med dig kort eller kontanter till butiken – med ICA-appen kan du betala direkt med mobilen....Gör så här:

 1. Ladda hem appen ICA.
 2. Välj det betalkort från ICA Banken du vill använda.
 3. Mobilscanna QR-koden i kassan och följ instruktionerna.
 4. Klart!

Hur gör man inköpslista på ICA?

3️⃣ Klicka på Inköpslistor och skapa din lista, du kan enkelt sortera den efter butikens avdelningar. 4️⃣ Hämta ut din scanner i butiken med digitalt ID i appen eller med ditt ICA-kort som vanligt. 5️⃣ Klicka på Inköpslistor i scannern, handla och bocka av!

När får man ICA bonus?

Bonus från banken betalas ut i slutet av nästkommande månad tillsammans med månadens intjänade bonus från ICA, ICA Online, Apotek Hjärtat, ICA Försäkring och ICAs samarbetspartners.

Vem blir Ica-Stig Flashback?

Betsson är ett spelbolag som erbjuder odds på vem som är nya ICA-Stig. Intresset för spel på vilken skådespelare det blir som tar över efter Loa Falkman beskrivs som ”ofattbart stort”....Odds på vem som är nya ICA-Stig.

Vem är nya ICA-Stig?Odds
Shima Niavarani35.0
Björn Ranelid35.0
Gert Fylking35.0
Görel Crona35.0