:

Vad kan man göra med en iPad?

Innehållsförteckning:

 1. Vad kan man göra med en iPad?
 2. Kan man använda en iPad som telefon?
 3. Varför ska man köpa en iPad?
 4. Vad är en iPad?
 5. Kan man använda iPad som dator?
 6. Varför startar inte min iPad?

Vad kan man göra med en iPad?

Här är några av alla de oräkneliga saker du kan göra med iPad.

 1. Gör svåra saker enkla. Kör tunga appar som ingenting. ...
 2. Skriv ner. Markera. ...
 3. Skapa på den perfekta duken för vilket projekt som helst. Skapa ett mästerverk med Apple Pencil. ...
 4. Ta en bild. Skanna ett dokument. ...
 5. Livslångt lärande. Så mycket roligare.

Kan man använda en iPad som telefon?

Ställ först in iPhone och sedan iPad. ... Nu kan du använda iPad och andra enheter där du är inloggad med samma Apple‑ID till att ringa och ta emot samtal när de finns i närheten av iPhone och är anslutna till Wi-Fi. Tryck på Wi-Fi-samtal och aktivera Wi-Fi-samtal för andra enheter.

Varför ska man köpa en iPad?

”Grym batteritid” En som redan är välbekant med surfplattan är krönikören Julia Skott som till vardags teknikbloggar på lillagumman.se. – Jag använder den i princip som en dator. ... En surfplatta gör allt det där så mycket enklare och den har grym batteritid.

Vad är en iPad?

Ipad (i kommersiella sammanhang iPad) är en surfplatta, eller en portabel pekdator, från det amerikanska hemelektronikföretaget Apple. Ipad presenterades första gången den 27 januari 2010 av Apples grundare och VD Steve Jobs på en presskonferens i San Francisco.

Kan man använda iPad som dator?

Vi har sagt det förut, det enskilt bästa sättet att få sin Ipad att likna en ”riktig” dator är att köpa ett tangentbord till den. Förutom att det går snabbare och enklare att skriva är det också ett utmärkt sätt att få tillgång till kortkommandon och att kunna växla mellan appar med Command + Tab, precis som på Macen.

Varför startar inte min iPad?

Håll ned hemknappen och den övre knappen samtidigt tills du ser Apple-logon. Om din iPad inte slås på följer du dessa steg för att kontrollera din hårdvara och ladda din telefon. Du kan behöva ladda i upp till en timma. Om din iPad fortfarande inte går att slå på kontaktar du Apple-supporten.