:

Hur långt kan man köra med däck på burk?

Innehållsförteckning:

 1. Hur långt kan man köra med däck på burk?
 2. Hur FOR kan man köra på Däckfix?
 3. Hur fungerar Däckskum?
 4. Hur fungerar Punkteringsvätska?
 5. Hur bra är Punkteringsspray?
 6. Hur använda Punkteringsspray?
 7. Hur fungerar Punkaspray?
 8. Vad kan man göra åt Pyspunka?

Hur långt kan man köra med däck på burk?

Lagningssatsen innebär att man gör en tillfällig reparation med vilken man bara rekommenderas att köra en kortare sträcka, oftast maximalt 200 km och med maximalt 80 km/tim. Därefter ska kontroll av däcket göras av en däckverkstad, för en bedömning om en varaktig lagning kan utföras.

Hur FOR kan man köra på Däckfix?

Inandas inte damm/rök/gaser/dimma/ångor/sprej. Tvätta händerna grundligt efter användning. Ät inte, drick inte och rök inte när du använder produkten. Använd skyddshandskar/skyddskläder/ögonskydd/ansiktsskydd.

Hur fungerar Däckskum?

Däckskum är ett skum man fyller på i däcket för att täta däcket tillfälligt vid en punktering. Tyvärr ser vi ofta att däckskummet inte fungerar och att våra kunder därför kör på fälgen, med följden att skadorna blir större. Utgångsdatumet på ett däckskum är vanligtvis 3-5 år.

Hur fungerar Punkteringsvätska?

Vätskan skyddar och lagar däcket från insidan och tätar hål och skador direkt när de uppstår. När däcket får en punktering, så tvingar lufttrycket vätskan till skadan som skapar en stark och permanent lagning av däcket, samtidigt som fordonet körs vidare utan stopp.

Hur bra är Punkteringsspray?

CRC Punkteringsspray FIX bildar en stabil, hållbar film inuti däcket. Filmen av är mycket god kvalitet, och håller oftast längre än själva däcket. Aerosolen innehåller propan/butan som sedan blåser upp däcket från mjukt (inget tryck) till körklar.

Hur använda Punkteringsspray?

Gör så här

 1. Om möjligt, avlägsna orsaken till punkteringen.
 2. Skaka väl före användning. ...
 3. Skruva fast munstycket ordentligt på däckventilen.
 4. Ta bort skyddslocket och håll flaskan upprätt. ...
 5. Kör direkt 5-10 km, med måttlig hastighet för att låta produkten verka.

Hur fungerar Punkaspray?

CRC Punkteringsspray FIX bildar en stabil, hållbar film inuti däcket. ... Aerosolen innehåller propan/butan som sedan blåser upp däcket från mjukt (inget tryck) till körklar. Produkten ger en permanent lagning på alla typer av däck, med eller utan slang.

Vad kan man göra åt Pyspunka?

Skadad fälg som läcker – så gör du det är ovanligt men kan hända om skadan varit stor dessa fall rekommenderar vi att man köper nya fälgar eller kontaktar lokala verkstaden för att få det lagat. Hjulet kan delvis förlora sin perfekta runda form på grund av en olycka.