:

Hur använda Mikrofibertrasa?

Innehållsförteckning:

  1. Hur använda Mikrofibertrasa?
  2. Kan man torktumla mikrofiber?
  3. Vad är Mirakeltrasa?
  4. Hur sköter man ett parkettgolv?
  5. Hur gör man rent ett parkettgolv?

Hur använda Mikrofibertrasa?

En torr mikrofiberduk blir statiskt laddad och dammet dras till duken och fastnar. En lätt fuktad eller våt duk lyfter besvärliga fläckar och gör ytan helt ren. När man städar vill man ju helst att det ska går snabbt så man får tid över till annat. Mikrofiberdukar fixar smutsen utan krångel!

Kan man torktumla mikrofiber?

Torktumling kommer att göra mikrofibrerna överladdade och gör duken enormt statisk och nästan omöjlig att jobba med, men ibland är det till fördel så överväg vad du använder dukarna till.

Vad är Mirakeltrasa?

Mikrofiberdukar kallas också populärt för mirakeltrasor. Fast något oförklarligt mirakel är det naturligtvis inte fråga om. Hemligheten bakom dessa trasor är att de suger upp hemmets damm- och smutspartiklar med hjälp av den statiska elektricitet som avges när du gnider den mot en yta.

Hur sköter man ett parkettgolv?

Torrstädning är att föredra framför våttorkning när det gäller parkettgolv. Dammsug och torrmoppa ofta, och komplettera med en fuktig, väl urvriden mopp/trasa ibland. Bäst resultat får du med Kährs Cleaner utspätt i vatten eller färdigblandad Kährs Spray Cleaner tillsammans med vår spraymopp.

Hur gör man rent ett parkettgolv?

Börja med att sopa golvet och rengör sedan med fuktig trasa och passande rengöringsmedel. Regelbunden rengöring bör, utifrån användning, genomföras varje eller varannan vecka. Börja med att dammuga golvet och torka sedan av det med fuktig trasa och rengöringsmedel som är speciellt anpassat för det aktuella golvet.