:

Hur använder man Cream Blush?

Innehållsförteckning:

 1. Hur använder man Cream Blush?
 2. Hur använder man Krämrouge?
 3. Vilken färg på rouge ska jag välja?
 4. Måste man använda rouge?
 5. Vad innehåller rouge?
 6. Vilken nyans på rouge?
 7. Vilken sminkning passar mig?
 8. Hur man lägger på rouge?
 9. Var ska man ha rouge?
 10. Varför rouge på näsan?

Hur använder man Cream Blush?

Varför ska man använda creme rouge?...STEP BY STEP:

 1. Börja med att lägga din bas (kan vara foundation eller fuktkräm) och se sedan till att du INTE pudrar den. ...
 2. Applicera tunt utav creme rouget då just detta märke innehåller mycket pigment! ...
 3. Använd sedan en borsta för att sudda ut rouget.

Hur använder man Krämrouge?

Ta aldrig upp för mycket produkt på en gång med sminkborsten, beautyblender eller med fingrarna. För att få ett så jämt och fint resultat som möjligt bör du applicera rougen flera gånger och bygga upp färgen. När du applicerar en krämrouge så duttar du in produkten på kinderna där du vill ha den. ”Måla” inte in den.

Vilken färg på rouge ska jag välja?

Hur väljer jag färg? Egentligen finns det inga rätt eller fel här, en fråga om smaksak. Vill du ha ett naturligare resultat som gör att du ser piggare och fräschare ut ska du utgå från din hudton. Rosa hudton gifter sig med rouge med kallare underton och gul hudton likaså med en varmare.

Måste man använda rouge?

Därför ska du använda rouge Då skulle vi definitivt uppmana dig att investera i en bra rouge! När du applicerat din bas och jämnat ut din hudton kan ansiktet framstå som platt och livslöst eftersom att dina naturliga skuggor har ”suddats ut”. ... Rougets uppgift blir att ge ansiktet liv och dimension igen.

Vad innehåller rouge?

I Rom tillverkade män och kvinnor rouge med hjälp av blymönja (blyrött) och cinnober. Blandningen var giftig och har visats kunna ge både cancer och demens, eller till och med vara dödlig.

Vilken nyans på rouge?

Använd ett rouge som har en naturlig färg som är anpassad efter din hudton. Har du kall hy – Använd ett rosa rouge med lite blått i. Har du varm hy kan du använda ett mer aprikosfärgat rouge, alltså ett med mer oranget i. Men använd aldrig ett för mörkt rouge, det ska bara ge lätt färg.

Vilken sminkning passar mig?

De färger som avgör om en färg är varm eller kall är gult och blått. Färger med gul underton är varma, och färger med blå underton är kalla. ... Med andra ord kan vi säga att de som är kalla i huden går åt rosa med blå underton. Om det gula och det rosa är i harmoni så är din hud neutral.

Hur man lägger på rouge?

Ställ dig framför en spegel och lägg pekfingret i en linje som följer kindbenet, precis ovanför den linjen ska du applicera rouget. Det är även samma plats där du naturligt rodnar. Applicera rouget i en rörelse som börjar mitt på kinden och löper längs kindbenet ut mot hårfästet.

Var ska man ha rouge?

Ställ dig framför en spegel och lägg pekfingret i en linje som följer kindbenet, precis ovanför den linjen ska du applicera rouget. Det är även samma plats där du naturligt rodnar. Applicera rouget i en rörelse som börjar mitt på kinden och löper längs kindbenet ut mot hårfästet.

Varför rouge på näsan?

För nära näsan och för högt upp Placering av rouget är väldigt viktigt för att det ska se naturligt ut. Ett rouge ska alltid appliceras ca två cm från näsvingen och lika långt från ögat.