:

Hur ringer man in till Bingolotto?

Innehållsförteckning:

  1. Hur ringer man in till Bingolotto?
  2. Hur fungerar BingoLottos julkalender?
  3. När ska man ringa för att komma fram på Bingolotto?
  4. Hur fungerar FärgFemman julkalender?
  5. När börjar BingoLottos julkalender?
  6. Hur går uppesittarkvällen till?

Hur ringer man in till Bingolotto?

Har du frågor eller funderingar kring BingoLotto och våra onlinespel är du välkommen att kontakta oss. För att kunna erbjuda dig bästa service är det viktigt att du fyller i rätt kontaktuppgifter. Det går också bra att ringa till oss. Vi finns på telefon 0771-440 440.

Hur fungerar BingoLottos julkalender?

BingoLottos Julkalender är en kalender i skraplottsformat som ger dig möjlighet att vinna upp till en miljon kronor direkt på skrapet. ... Skrapar du fram en gran och Miljonhjulssymbolen i samma skrapfält så deltar du i en offentlig dragning där du kan vinna upp till 5 miljoner kronor.

När ska man ringa för att komma fram på Bingolotto?

Det spelar ingen roll om du ringer tidigt eller sent under bingon, utan slumpen avgör vilket samtal som kopplas fram. Innan du kopplas fram till programledare kontrolleras att du har en bingolott som uppfyller kraven för deltagande.

Hur fungerar FärgFemman julkalender?

Dessutom har man varje dag möjligheten att skrapa fram chansen att spela FärgFemman! Sveriges största julkalender! Skrapa en ruta varje dag i december eller skapa alla på en gång för dej som inte vill vänta :-) Bakom varje lucka finns en tre symboler, samma symbol tre gånger ger vinst.

När börjar BingoLottos julkalender?

Publiceras digitalt på www.bingolotto.se från den 24 december 2021. Kod för rättning av kalendern finns under lucka 24. Julkalendern faktureras vecka 4 2022. Konsumenter skall betala sina julkalendrar direkt vid köptillfället.

Hur går uppesittarkvällen till?

Då görs de sista förberedelserna inför jul. Maten förbereds, skinkan provsmakas och de sista klapparna slås in. Och det är just under dessa förberedelser som många samlas framför tv:n för det traditionsenliga julmyset – BingoLottos Uppesittarkväll.