:

Hur använder man brun utan sol?

Innehållsförteckning:

  1. Hur använder man brun utan sol?
  2. Hur får man brun utan sol att verka snabbare?
  3. Kan man bygga upp brun utan sol?
  4. Hur länge ska Ida wargs brun utan sol torka?
  5. Hur länge sitter brun utan sol Ida Warg?
  6. Vad kan man använda istället för brun utan sol handske?

Hur använder man brun utan sol?

Duscha, torka, smörj När du ska applicera brun-utan-sol måste du vara ren, torr och återfuktad. Om du har vissa områden som fortfarande inte är riktigt återfuktade kan du använda en kräm som går in i huden snabbt.

Hur får man brun utan sol att verka snabbare?

Torra partier suger åt sig mer färg. Därför är det viktigt att återfukta huden med en mjukgörande body lotion innan applicering av brun utan sol. Var extra noga med att smörja in knän, armbågar, händer och fötter. Här är två av våra favoriter från Biotherm och Elizabeth Arden.

Kan man bygga upp brun utan sol?

Brun-utan-sol är däremot en kräm, spray, mousse eller annan produkt som du applicerar på huden, där du efter några timmar ser att huden blir brunare. ... Om du använder en gradvis brun-utan-sol bygger du upp färgen i flera omgångar och du kan applicera flera lager allt efter behov tills du har uppnått önskad ton.

Hur länge ska Ida wargs brun utan sol torka?

Moussen är lättanvänd och perfekt för dig som vill ha enkel applicering och ett naturligt resultat. Parfymfri och avger heller inte den typiska "brun utan sol"-doften. Passar alla hudtoner. Återfuktar i 48 timmar.

Hur länge sitter brun utan sol Ida Warg?

En färgad brun utan sol-mousse med en ljuvlig doft av sommar som ger dig en djupare solbrun hud direkt vid applicering. Formulan består av naturligt socker (DHA), som gör din hud hälsosamt solbrun och verkar återfuktande i 48 timmar.

Vad kan man använda istället för brun utan sol handske?

Jag föredrar BUS i mousse-form, men vill man köra på sprej eller kräm så funkar det lika bra. Om du inte har någon handske och istället applicerar din BUS med händerna. Se till att tvätta händerna + nagelband noggrant efter att du applicerat färgen på kroppen.