:

Kan man sova med brun utan sol?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man sova med brun utan sol?
  2. Hur lång tid tar det för brun utan sol?
  3. Hur underhålla brun utan sol?
  4. Kan man sova med Cocoa Brown?
  5. Kan det vara skadligt att använda brun utan sol?
  6. Måste man duscha av brun utan sol?

Kan man sova med brun utan sol?

Låt krämen torka in ordentligt innan du tar på dig kläder eller lägger dig i sängen för att undvika missfärgning. Dessutom riskerar du inte heller att få ett fläckigt resultat.

Hur lång tid tar det för brun utan sol?

Det finns bara två rätta svar, antingen åtta timmar innan eller precis innan du smörjer in dig. Om du vill har det bästa resultatet så är det åtta timmar innan som gäller, då kommer hudens pH-balans hinna neutralisera sig. Okej, varför ser din brun utan sol helt misslyckad ut trots att du gjort alla rätt?

Hur underhålla brun utan sol?

Skydda och underhåll din färg När du känner att du har fördelat din brun-utan-sol ordentligt över hela kroppen ska du bara låta den torka lite innan du tar på dig kläder. Efter ca 10 minuter kan du ta på dig lite löst sittande kläder, men var försiktig med ljusa och tajta kläder de första timmarna.

Kan man sova med Cocoa Brown?

För att få ut det mest av Cocoa Brown sover jag med den, vilket gör att jag blir en aning för brun som ni ser på bilden. Jag duschar därefter av all överflödig färg och skrubbar lite för att det ska bli exakt så brunt som jag vill ha det. ... En prisvärd brun utan sol som håller det den lovar.

Kan det vara skadligt att använda brun utan sol?

Nej, brun utan sol är ofarligt. Det verksamma ämnet som gör huden brun kallas DHA och det är en naturlig sockerart, alltså inget som är farligt för varken hälsan eller huden. När det kommer i kontakt med det yttersta hudlagrets aminosyror sker en harmlös reaktion som gör att huden blir mörkare.

Måste man duscha av brun utan sol?

Efter din spraytan, duscha utan tvål i ljummet vatten i ca 2-3 minuter. Den bruna överskottsfärgen rinner då av, medan pigmenten i bronzern aktiveras och sedan djupnar de kommande timmarna. Klappa huden torr. Gnugga eller skrubba inte huden.