:

Hur använder man bonus på BingoLotto?

Innehållsförteckning:

  1. Hur använder man bonus på BingoLotto?
  2. Hur får man ut vinst på digital bingolott?
  3. Vad är finalspelet på BingoLotto?
  4. Hur stor chans är det att vinna på BingoLotto?
  5. När ska man ringa för att komma fram på BingoLotto?
  6. Hur många gånger kan man vinna på BingoLottos julkalender?
  7. Kan man skriva ut bingolotter?
  8. Vilka har hållit i BingoLotto?

Hur använder man bonus på BingoLotto?

Välkomstgåvan betalas ut i form av en bonus till ett värde av 100 kr, varav 50 kr kan nyttjas i våra bingospel (ej bingolotter) och 50 kr till att skrapa skraplotter. Gåvan går ej att ta ut från kontot, men allt du vinner när du spelar för bonus betalas ut som kontanter. Därmed gäller inga omsättningskrav.

Hur får man ut vinst på digital bingolott?

Vinner du i våra bingo onlinespel eller på våra digitala skraplotter så sätts vinsten automatiskt in på ditt spelkonto. Därefter kan du själv välja om du vill ta ut pengarna eller behålla dem på ditt spelkonto.

Vad är finalspelet på BingoLotto?

Det klassiska Miljonhjulet har nu blivit BingoLottos finalhjul. Chansen att snurra på finalhjulet får du genom en radvinst på din bingolott. Alla som duttar fram Finalspelet på sin bingolott är garanterade en vinst på minst 100 000 kronor, men kan bli betydligt högre än så.

Hur stor chans är det att vinna på BingoLotto?

Miljonchans: Chansen att få sju rätt är 000. (Om du spelar 10 gånger à 10 kronor). Högvinst: 40 procent av den totala summan som går till vinster utbetalas till sju rätt, och den summan beror på hur många som spelar just den omgången. Vinstchans: 1 på 51 (Om du spelar ett spel à 10 kronor).

När ska man ringa för att komma fram på BingoLotto?

Det spelar ingen roll om du ringer tidigt eller sent under bingon, utan slumpen avgör vilket samtal som kopplas fram. Innan du kopplas fram till programledare kontrolleras att du har en bingolott som uppfyller kraven för deltagande.

Hur många gånger kan man vinna på BingoLottos julkalender?

Sveriges mest sålda julkalender fyller hela 22 år! BingoLottos julkalender har en stark tradition och är en bra produkt för föreningen att sälja tack vare sin förmåga att inbringa hög intäkt. På årets julkalender finns möjlighet att vinna Miljonhjulet varje dag eller 1 miljon direkt på skrapet!

Kan man skriva ut bingolotter?

Du kan välja att spela digitalt eller att skriva ut lotten. Om du inte har ett spelkonto, så behöver du skapa ett. Har du ett spelkonto så loggar du enkelt in högst upp till höger på sidan.

Vilka har hållit i BingoLotto?

Sedan starten 1989 har BingoLotto haft ett flertal olika programledare. Från BingoLotto-ikonen Leif "Loket" Olsson till den heta programledarduon Lotta Engberg och Stefan Odelberg.