:

Hur löser man in jojo kort?

Innehållsförteckning:

  1. Hur löser man in jojo kort?
  2. Vad är en Värdekod?
  3. Hur reser jag med Skånetrafiken?
  4. Vad kostar 24 timmars biljett skanetrafiken?
  5. Hur går Pågatågen?
  6. Hur betalar man på bussen skanetrafiken?

Hur löser man in jojo kort?

I många år framöver kan du byta Jojo Reskassa mot värdekod. Du kan få värdekoden på mejl eller sms. Jojo-kortet spärras direkt vid bytet. Har du spärrat ett kort med över 5 000 kr i reskassa kan det dröja upp till 5 arbetsdagar innan värdekoden skickas.

Vad är en Värdekod?

En värdekod är en kod som du kan använda som betalmedel när du köper våra biljetter. Du kan få en värdekod som ersättning vid t. ... en försening eller om du vill lösa in reskassa för att istället köpa biljett i vår app eller här på webbplatsen.

Hur reser jag med Skånetrafiken?

Du kan även köpa biljett hos våra kundcenter och ombud. Glöm inte att ta med ID-kort när du ska resa till Danmark. Gränskontroller kan göras vid inresa till Danmark. Köper du biljett kopplad till vårt kort behöver du också ha med dig ditt inspektionskvitto som visar vad som finns på kortet.

Vad kostar 24 timmars biljett skanetrafiken?

Priset kan jämföras med priset för en 24-timmarsbiljett som eller 210 kronor för en liten, mellan eller stor zon.

Hur går Pågatågen?

Pågatågen är ett mellanting mellan lokaltåg och regionaltåg som kompletteras av Öresundstågen som är ett mellanting mellan regionaltåg och fjärrtåg. Tågen består av lilafärgade elmotorvagnar av modellen X61 och är uppkallade efter någon verklig eller fiktiv skånsk påg eller tös.

Hur betalar man på bussen skanetrafiken?

Om du ska resa inom stan med grön stadsbuss och inte har köpt biljett i förväg kan du använda ditt betalkort och blippa det mot biljettläsaren på bussen. För att det ska fungera behöver ditt betalkort ha symbolen för kontaktlös betalning (fyra vågor på kortet).