:

Hur använder man Vanish pulver?

Innehållsförteckning:

  1. Hur använder man Vanish pulver?
  2. Hur använder man Vanish Gold?
  3. Vilka fläckar tar Vanish bort?
  4. Vart lägger man Vanish?
  5. Är Vanish bra?
  6. Kan man använda Vanish som tvättmedel?
  7. Kan man använda Vanish på färgade kläder?

Hur använder man Vanish pulver?

Gnugga in blandningen i fläcken med undersidan av skopan. Låt verka i max fem minuter innan du sköljer bort blandningen och lägger plagget i tvättmaskinen. Tvätta sedan som vanligt. Du kan också tillsätta en 1/2 skopa Vanish-pulver i tvätten för att bli av med andra dolda fläckar.

Hur använder man Vanish Gold?

  1. Steg 1: Blanda en skopa Vanish Gold for Whites Pulver tillsammans med fyra liter varmt vatten (max 40 grader Celsius).
  2. Steg 2: Låt plagget ligga i blöt upp till max 6 timmar.
  3. Steg 3: Tillsätt en skopa Vanish Gold for Whites Pulver i din tvättmaskin tillsammans med ditt tvättmedel, tvätta som vanligt.

Vilka fläckar tar Vanish bort?

Från vardags fläckar till sällsynta eller torkade i fläckar. Om du inte är säker på vilken Vanish-produkt som ska användas för din fläck, oroa dig inte. Fläcklösare-verktyget gör att du kan matcha vanliga klädes och matt-fläckar med tyget för att hitta en lösning.

Vart lägger man Vanish?

Tillsätt 1 skopa (för svåra eller intorkade fläckar) eller ½ skopa (för normala fläckar) Vanish pulver till ditt vanliga tvättmedel i tvättmedelsfacket. 2. Tvätta som vanligt.

Är Vanish bra?

Vanish lyckas sämre med oljan men funkar bättre på vin. I vissa fall gjorde fläckborttagningsmedlen till och med mer skada än nytta – fläckarna syntes tydligare än när samma sorts fläck bara tvättades i maskinen direkt.

Kan man använda Vanish som tvättmedel?

Även fast det flesta nog känner till Vanish på grund av deras reklamer, så är det deras fantastiskt effektiva fläckborttagning och tvättmedel som lockar kunderna. Vanish är dominerande på den internationella marknaden för rengöringsmedel och deras inflytande på industrin får inte underskattas.

Kan man använda Vanish på färgade kläder?

Efter förbehandling tvättas tyget som vanligt. Blötläggning: Blanda 1 skopa Vanish i 4 liter vatten (max 40°C). Det bästa resultatet uppnås genom att gnugga fläcken före sköljning. Observera att vita kläder måste blötläggas i upp till 6 timmar och färgade kläder i max 1 timme.