:

Var hittar jag SharePoint?

Innehållsförteckning:

 1. Var hittar jag SharePoint?
 2. Hur är SharePoint uppbyggt?
 3. Vad är skillnaden mellan Teams och SharePoint?
 4. Vilken version av SharePoint?
 5. Hur logga in på SharePoint?
 6. Varför OneDrive?
 7. Är SharePoint säkert?
 8. Hur säkert är SharePoint?
 9. Vad är skillnaden mellan OneDrive och SharePoint?
 10. Vad används SharePoint till?

Var hittar jag SharePoint?

Hitta innehåll med SharePoint startsida

 1. Logga in i Microsoft 365. Mer information finns i Så här loggar du in i Microsoft 365.
 2. I det övre vänstra hörnet på sidan väljer du ikonen för startikonen för. och väljer sedan SharePoint. Hittar du inte appen du söker?

Hur är SharePoint uppbyggt?

Med Microsoft SharePoint pc, Mac eller mobil enhet kan du göra följande: Bygga upp intranätplatser och skapa sidor, dokumentbibliotek och listor. Lägga till webbdelar för att anpassa innehållet. Visa viktiga visuella objekt, nyheter och uppdateringar med en grupp- eller kommunikationswebbplats.

Vad är skillnaden mellan Teams och SharePoint?

Varje Teams kanal har en SharePoint gruppwebbplats och varje SharePoint gruppwebbplats har en Teams kanal. SharePoint är ett bra sätt att lagra filer i molnet och göra dem tillgängliga för en bred målgrupp.

Vilken version av SharePoint?

När du letar efter hjälp online behöver du ofta veta vilken Version av Microsoft SharePoint du använder. I den här artikeln får du hjälp. Använd hjälpen ("?") iSharePoint för att identifiera din version: Öppna SharePoint i webbläsaren.

Hur logga in på SharePoint?

Logga in i SharePoint.

 1. Gå till office.comoch logga in på ditt arbets- eller skolkonto.
 2. Välj startprogrammet i det övre vänstra hörnet i > Alla > SharePoint. Tips:Om du inte ser SharePoint-appenunder Alla appar använder du rutan Sök högst upp i fönstret för att söka efter SharePoint.

Varför OneDrive?

Med OneDrive kan du synkronisera filer mellan datorn och molnet så att du kan komma åt dina filer var som helst – från din dator, din mobila enhet, till och med via webbplatsen OneDriveOneDrive.com. ... Du kan arbeta med synkroniserade filer direkt i Utforskaren och komma åt dina filer även när du är offline.

Är SharePoint säkert?

Microsoft rekommenderar att du skyddar innehållet på SharePoint webbplatser med företagsanpassade säkerhetsinnehåll med enhetsåtkomstkontroller.

Hur säkert är SharePoint?

Att SharePoint Online har mobilapplikationer kan betraktas som en säkerhetsrisk eftersom det kan kräva ytterligare skyddsåtgärder för att hålla företagets känsliga information säker. Ett alternativ är förstås att hålla den viktigaste datan lagrad lokalt.

Vad är skillnaden mellan OneDrive och SharePoint?

OneDrive ger en enhetlig, intuitiv filupplevelse på alla dina enheter, inklusive webben, mobilen och skrivbordet på din Windows-dator eller Mac. Bakom kulisserna tillhandahåller SharePoint i Microsoft 365 innehållstjänsterna för alla filer i Microsoft 365, inklusive filer som du arbetar med i Teams, Yammer och Outlook.

Vad används SharePoint till?

Organisationer använder Microsoft SharePoint för att skapa webbplatser. Du kan använda det som ett säkert ställe för att lagra, ordna, dela och få åtkomst till information från valfri enhet. Allt du behöver är en webbläsare, som Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome eller Firefox.