:

Kan man polisanmäla Tradera?

Innehållsförteckning:

 1. Kan man polisanmäla Tradera?
 2. Hur lägger jag till reservationspris Tradera?
 3. Hur gör man på Tradera?
 4. Hur tar man bort sitt konto på Tradera?
 5. Kan man bli Scammad på Tradera?
 6. Varför är mitt Tradera konto spärrat?
 7. Kan man ta bort ett bud på Tradera?

Kan man polisanmäla Tradera?

Om du råkat ut för ett bedrägeri eller annat brott så rekommenderar vi alltid att du tar kontakt med oss. Du bör även göra en polisanmälan på Polisens hemsida. ... För att göra en polisanmälan, ring 114 14. Vi rekommenderar alltid att du har så mycket information som möjligt om annonsen och säljaren tillgänglig.

Hur lägger jag till reservationspris Tradera?

Du kan sätta upp ett reservationspris när du skapar din auktion, om du inte gör det så ska du acceptera slutpriset och sälja till det.

Hur gör man på Tradera?

Sälj på Tradera - 5 enkla steg hur Tradera fungerar

 1. Skapa en annons. Välj om du vill sälja till fastpris eller auktion. ...
 2. Få din vara såld. När din annons är upplagd så sköter Tradera jobbet. ...
 3. Köparen betalar. ...
 4. Skicka varan eller avhämtning. ...
 5. Lämna omdöme.

Hur tar man bort sitt konto på Tradera?

Du har rätt att avsluta ditt användarkonto hos Tradera när du vill, genom att meddela det till oss via vår Kundservice. Innan kontot avslutas måste du ha avslutat samtliga dina pågående försäljningar, budgivningar och köp och vi ska också ha erhållit betalning för alla utestående avgifter.

Kan man bli Scammad på Tradera?

Du har alltså med stor sannolikhet blivit utsatt för ett bedrägeri, det är självklart alltid tråkigt när sådant händer. Det är tyvärr inte helt säkert att du kommer att få pengarna tillbaka eftersom säljaren då måste hittas. Tradera är som sagt utanför detta och kan inte hållas ansvariga.

Varför är mitt Tradera konto spärrat?

När texten anges på röd bakgrund kan det bero på att medlemmen brutit mot Traderas regler, fått för många negativa omdömen eller att Tradera t. ... ex. inte kan verifiera personuppgifterna på kontot.

Kan man ta bort ett bud på Tradera?

Bud som läggs på Tradera är bindande. I och med att man lägger ett bud eller gör ett köp förbinder man sig till att genomföra det. ... Medlemmar som upprepade gånger inte betalar för vunna auktioner eller fast pris-annonser kan komma att få sitt konto avstängt på Tradera.