:

Vad ingår i friskvård Epassi?

Innehållsförteckning:

  1. Vad ingår i friskvård Epassi?
  2. Var kan man använda Friskvårdskuponger?
  3. Var funkar Epassi?
  4. Är Epassi personligt?
  5. Vad kostar Epassi?
  6. Var kan man använda ActiWay?
  7. När laddas Sodexo?
  8. När kan man använda Matkort?

Vad ingår i friskvård Epassi?

Du kan exempelvis använda din friskvårdsförmån till att betala medlemskapet på ett gym, en härlig massage eller varför inte personlig träning online? Epassis stora utbud av friskvårdsaktiviteter gör det enkelt för dig att hitta en aktivitet som får dig att uppleva ditt bästa jag.

Var kan man använda Friskvårdskuponger?

Det behöver inte gälla regelrätt träning, utan friskvårdskupongerna kan också användas för massage, kost- och träningsråd- givning, rökavvänjning, stresshantering med mera.

Var funkar Epassi?

Fungerar på alla ställen som säljer mat och tar emot VISA, både online och på plats, både restauranger och matvarubutiker. Saldot har inget utgångsdatum och kan nyttjas till sista kronan. Inga avgifter för dig som användare när kortet används inom EU (en transaktionsavgift kan tas ut när kortet används utanför EU).

Är Epassi personligt?

Epassi är personligt. Legitimation ska uppvisas i samband med betalningen.

Vad kostar Epassi?

Vad kostar det? ePassi tar ingen fast avgift utan tar 10 % av bruttobeloppet på de köp som gjorts hos dig. Om du säljer mindfulness för låt oss säga 1000 inkl moms under en månad blir det 1000 kronor – 25% moms = 800 kronor och så 10% på det vilket blir 80 kronor.

Var kan man använda ActiWay?

Var kan ActiWay användas? Vi erbjuder Sveriges största nätverk av friskvårdsleverantörer – över 10 000 aktörer på 700 orter över hela landet. Här hittar ni de stora gymkedjorna, massörer, yogastudios, kostrådgivare, simhallar, lagsporter och mycket mer.

När laddas Sodexo?

Om du har ett nytt kort behöver du ladda ditt kort första gången i restaurangen. Minimibeloppet att ladda kortet med är 100 kronor. För att ladda på ditt kort via webben går du in på följande länk på Sodexo´s hemsida på https://kortladdning.sodexo.se.

När kan man använda Matkort?

Ett matkort är ett kort laddat med pengar för att du som elev ska kunna gå ut på restauranger och äta lunch under skoldagen. Hur mycket pengar korten är fyllda bestämmer skolorna själv, det kan variera mellan 45-65 kronor per dag.