:

Hur använda Pizzastål?

Innehållsförteckning:

  1. Hur använda Pizzastål?
  2. Var tillverkas Gourmetstål?
  3. Hur använda Bakstål?
  4. Vilket Pizzastål?
  5. Kan en Pizzasten bli varmare än ugnen?
  6. Hur rengöra Gourmetstål?
  7. Vilket stål i Gourmetstål?
  8. Hur gör man rent Gourmetstål?

Hur använda Pizzastål?

Såhär gör du pizza

  1. Placera pizzastålet på ett ugnsgaller i den övre delen av ugnen. Maxeffekt på grilläget.
  2. Gör pizzadegen.
  3. Förbered fyllningen.
  4. På med favoritfyllningen.
  5. Skjut in pizzan med hjälp av en pizzaspade och stäng ugnsluckan.
  6. Efter bara några minuter är pizzan färdig. Ät och njut!

Var tillverkas Gourmetstål?

Gourmetstål är ett svenskt företag som tillverkar sina produkter med varmvalsat stål från Norrbotten med sluttillverkning i Västerbotten vilket gör Gourmetstål till en helt svensk norrländskt produkt.

Hur använda Bakstål?

Principen är lika enkel som den är genial: placera stålet på ett galler högt upp i ugnen, ca 5 cm från grillelementet. Slå på högsta effekt på grilläget och låt vara under en timme. Det massiva bakstålet absorberar värmen från grillelementet och hettas upp till extrema temperaturer.

Vilket Pizzastål?

I AFONBLADET plus bäst i test av pizzastål och pizzastenar testades sex pizzastål och fem pizzastenar. Lundgrens pizzastål var med i testet! Pizzastålen var enligt testet bättre än pizzastenarna och visade mycket bra resultat.

Kan en Pizzasten bli varmare än ugnen?

Det gäller att plåten man bakar pizzan på är riktigt varm då man lägger degen på den. Det här leder till knaprig och genombakad pizzadeg som är minst lika god som den som man kan få från en pizzeria. Hög värme är alltså väldigt viktigt, men högsta möjliga värme får man inte med pizzastenen utan med pizzaplåt av stål.

Hur rengöra Gourmetstål?

Du kan rengöra Gourmetstålet efter varje användning genom att först låta den svalna i ugnen och sedan torka den ren med torrt hushållspapper. Du ska aldrig köra den i diskmaskin eller använda diskmedel.

Vilket stål i Gourmetstål?

Genom att det är väl tilltagna dimensioner får du ett stekbord som inte svalnar vad än du lägger på för råvara, vilket ger ett enormt bra resultat då maten blir stekt och inte kokt. Alla Gourmetstål är gjorda av varmvalsat stål från Kiruna som skärs ut och slutbehandlas i Västerbotten.

Hur gör man rent Gourmetstål?

Du kan rengöra Gourmetstålet efter varje användning genom att först låta den svalna i ugnen och sedan torka den ren med torrt hushållspapper. Du ska aldrig köra den i diskmaskin eller använda diskmedel.