:

Kan inte para ihop Garmin?

Innehållsförteckning:

 1. Kan inte para ihop Garmin?
 2. Hur fungerar Garmin Connect?
 3. Hur aktiverar man Bluetooth på Garmin?
 4. Hur synka Garmin med Strava?
 5. Hur mäter Garmin steg?
 6. Hur startar man Garmin klocka?
 7. Vilken app till Garmin?
 8. Vad är LiveTrack?
 9. Hur ansluter man Vivoactive 3?
 10. Hur mäter klockan steg?

Kan inte para ihop Garmin?

Stäng av din smartphone och enheten och sätt sedan på dem igen. Aktivera Bluetooth® teknik på din smartphone. Uppdatera Garmin Connect™ appen till den senaste versionen. Ta bort enheten från appen Garmin Connect och Bluetooth inställningarna på din smartphone för att testa ihopparningsprocessen på nytt.

Hur fungerar Garmin Connect?

Appen Connect låter dig komma åt dina lagrade data precis som via datorn, men här kommer du även åt en del andra spännande funktioner. Du kan till exempel starta en LiveTrack och dela med dig av din position till andra i realtid (och publicera detta på sociala medier).

Hur aktiverar man Bluetooth på Garmin?

Håll pekskärmen nedtryckt och välj Inställningar > Telefon. Visar aktuell anslutningsstatus för Bluetooth® och gör att du kan slå på eller stänga av Bluetooth teknik. Enheten slår på och stänger av smartaviseringar automatiskt baserat på dina val (Aktivera aviseringar för Bluetooth).

Hur synka Garmin med Strava?

Steg för att koppla ihop två konton med Garmin Connect App

 1. Säkerställ att du har gjort följande: Laddat ner Strava appen på din telefon, skapat ett Strava konto och är inloggad på ditt konto.
 2. Starta Garmin Connect appen.
 3. Navigera dig till menyn: ...
 4. Tryck på Inställningar.
 5. Tryck på Partnerappar.
 6. Välj Strava.
 7. Tryck på Godkänn.

Hur mäter Garmin steg?

Garmin aktivitetsmätare är designade till att känna av gångrörelse som steg. När din arm gungar då kommer den interna trippelaxel-accelerometern att mäta och registrera varje komplett sving som två steg.

Hur startar man Garmin klocka?

Starta om enheten

 1. Håll LIGHT intryckt i 15 sekunder. Enheten stängs av.
 2. Håll LIGHT intryckt i en sekund för att slå på enheten.

Vilken app till Garmin?

Garmin Drive™ App Appen Garmin Drive är vår enkla anslutningslösning för fordon och du kan para en kompatibel Garmin-GPS trådlöst med din smartphone via Bluetooth®-teknik.

Vad är LiveTrack?

Visa bana är en LiveTrack-funktion i Garmin Connect-appen som gör det möjligt för en användare att dela sin planerade bana med andra. Följare kan se användarens plats i realtid och var användaren kommer cykla eller springa.

Hur ansluter man Vivoactive 3?

För att ställa in vívoactive® 3 enheten måste den paras ihop direkt via Garmin Connect™ appen, istället för via Bluetooth® inställningarna på din smartphone.

 1. I app store i din smartphone installerar och öppnar du Garmin Connect appen.
 2. Välj ett alternativ för att aktivera hopparningsläget på enheten:

Hur mäter klockan steg?

För att ställa in din steglängd behöver du gå eller springa en uppmätt sträcka för att läsa av hur många steg du tog under den uppmätta distansen, vilket behöver vara minst 400 meter. Viktigt: Om du går längre kommer att klockan få mer information för att göra en noggrann mätning.