:

Hoeveel dagen per jaar mag je in Thailand blijven?

Innehållsförteckning:

  1. Hoeveel dagen per jaar mag je in Thailand blijven?
  2. Wanneer moet u vanuit Thailand naar Thailand terugkomen?
  3. Hoe reis je naar Thailand?
  4. Wat is het gemiddelde inkomen in Thailand?
  5. Welke paspoort moet u meenemen naar Thailand?

Hoeveel dagen per jaar mag je in Thailand blijven?

Een visum is niet nodig. Nederlanders die per vliegtuig of via een landsgrens Thailand inreizen, hebben een visumvrijstelling van 30 dagen. Als u langer wilt blijven, is het mogelijk om uw verblijf eenmalig met 30 dagen te verlengen, vanaf de vervaldatum van het oorspronkelijke visum.

Wanneer moet u vanuit Thailand naar Thailand terugkomen?

  • Als u vanuit Thailand terugkomt in Nederland hoeft u NIET in thuisquarantaine te gaan. Er is geen verhoogd risico op toename van coronabesmettingen vanuit deze landen voor Nederland. Zie voor meer informatie de rubriek 'Coronavirus'. Download 'Kaart bij reisadvies Thailand' (PDF, 1.015 kB)

Hoe reis je naar Thailand?

  • Gelet op het coronavirus: reis alleen naar Thailand als het noodzakelijk is. Kijk hier voor meer informatie over de andere veiligheidsrisico’s. Reis niet naar de vier zuidelijke Thaise provincies.

Wat is het gemiddelde inkomen in Thailand?

  • Wat is het gemiddeld inkomen in Thailand? Het gemiddeld inkomen in Thailand bedraagt dus 300 baht per dag en ongeveer 9300 baht per maand. Het vreemde hieraan is wel dat het gemiddelde dag inkomen van 300 baht gelijk staat aan het officieel vastgestelde minimumloon in Thailand, wat ook 300 baht per dag is. Waar wij in Nederland vaak onderscheid ...

Welke paspoort moet u meenemen naar Thailand?

  • Als u naar Thailand reist, moet u altijd een geldig paspoort meenemen waarmee u zich kunt legitimeren. Dit geldt ook voor meereizende kinderen. Uw paspoort moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn. Als u Thailand inreist met een beschadigd paspoort, kunt u geweigerd worden. De toelatingseisen om Thailand over land in te reizen zijn veranderd.