:

Kan inte anmäla konto Nordea?

Innehållsförteckning:

  1. Kan inte anmäla konto Nordea?
  2. Hur gör man ett konto på Nordea?
  3. Får inte plats med kontonummer?
  4. Har inte fått min lön Nordea?
  5. Vart ser jag mitt kontonummer på Nordea?
  6. Vad krävs för att bli kund hos Nordea?

Kan inte anmäla konto Nordea?

Om du inte anmäler ditt konto får du i stället ett Plusgiro utbetalningskort att lösa in via Butiksombud. För att kunna anmäla ditt konto behöver du identifiera dig med Mobilt BankID eller BankID på kort.

Hur gör man ett konto på Nordea?

Du identifierar dig med Mobilt BankID på nästa sida efter att du har klickat på "Börja här" knappen till höger. När din ansökan är godkänd får du Vardagspaketet som innehåller ett Personkonto, Nordea Debit kort och tillgång till vår Internet-, Telefon- och Mobilbank.

Får inte plats med kontonummer?

Om ett kontonummer inte godkänns vid kontroll, och du är säker på att du skrivit in det korrekta kontonumret, kan detta bero på att det inte följer mottagande banks standard för kontonummer. Informationen i tabellen nedan beskriver hur du själv kan korrigera det mottagande kontonumret.

Har inte fått min lön Nordea?

Du behöver registrera ditt kontonummer senast sex bankdagar innan din utbetalning av lön, pension eller annan arbetsgivarersättning görs för att pengarna ska sättas in på ditt lönekonto. Om ditt konto inte är registrerat hos oss när utbetalningen görs skickar vi ett utbetalningskort som du kan lösa in på din bank.

Vart ser jag mitt kontonummer på Nordea?

Var hittar jag kontonummer och kontoutdrag? Du hittar information om konton och kontonummer i Internetbanken och Mobilbanken under Översikt.

Vad krävs för att bli kund hos Nordea?

Du blir enkelt kund direkt via din dator eller mobiltelefon när du har fyllt 18 år och har ett Mobilt BankID. Saknar du ett Mobilt BankID är du självklart välkommen att besöka ett av våra kontor.