:

Hur anmäler man e-faktura?

Innehållsförteckning:

  1. Hur anmäler man e-faktura?
  2. Hur gör man autogiro Nordea?
  3. Hur ändrar man e-faktura?
  4. Hur gör jag för att få autogiro?
  5. Hur gör man för att få autogiro?

Hur anmäler man e-faktura?

Så skaffar du e-faktura i internetbanken

  1. Logga in till internetbanken.
  2. Gå till Startsida/Betala och överföra/E-faktura/Lägg till betalningsmottagare e-faktura.
  3. Följ instruktionerna på skärmen.

Hur gör man autogiro Nordea?

För att kunna använda Autogiro behöver du ha Internetbanken och tillvalet Betalningar kopplat till din Internetbank. Har du inte tillvalet kan du enkelt lägga till det via Internetbanken. Har du tillvalet kan du anmäla dig direkt i Internetbanken under Betalningar och överföringar-> Autogiro.

Hur ändrar man e-faktura?

Banken hjälper dig oftast att flytta över e-fakturan till den nya banken. Om inte din bank kan hjälpa dig kan du avanmäla e-faktura på din bank och göra en ny anmälan på din nya bank via internetbanken.

Hur gör jag för att få autogiro?

Du kan se dina autogirobetalningar i internetbanken och mobilappen, innan de dras från kontot. Där kan du också stoppa enstaka betalningar. Du kan välja att börja betala med Autogiro i internetbanken. Du kan också anmäla dig direkt hos det företag du vill betala till.

Hur gör man för att få autogiro?

För att bli ansluten till Autogiro undertecknar du ett så kallat medgivande, som ger betalningsmottagaren fullmakt att dra pengar från det konto som du har angett. På medgivandet anges villkoren, som du godkänner med din namnteckning. Medgivandeblanketten får du av betalningsmottagaren.