:

Hur gör man för att få e-faktura?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör man för att få e-faktura?
  2. Hur anmäler man e-faktura SEB?
  3. Hur betalar man e-faktura SEB?
  4. Kan någon annan betala min e-faktura?
  5. Hur funkar e fakturor?

Hur gör man för att få e-faktura?

Du kan få e-faktura från de företag som valt att erbjuda tjänsten. Du som har Internetbanken Privat med tillvalet Betalningar får kostnadsfritt tillgång till e-faktura. Du ansluter till e-faktura via Internetbanken eller Mobilbanken. När allt är klart får du räkningarna direkt till din Internetbank och Mobilbanken.

Hur anmäler man e-faktura SEB?

E-faktura ingår och finns tillgänglig om du är ansluten till tjänsten Betalservice och har Internetbanken. Att ansluta dig till e-faktura gör du själv via Internetbanken. Om du vill ha hjälp att ansluta dig till Internetbanken är du välkommen att ringa oss på 0771-365 365. Vi har öppet dygnet runt, alla dagar.

Hur betalar man e-faktura SEB?

På internetbanken går du till Betala & överföra – Anslut e-faktura eller genom att använda länken nedan. I appen trycker du på Verktyg - Hantera e-faktura. För att lägga till en ny betalningsmottagare trycker du på plustecknet och söker efter företaget.

Kan någon annan betala min e-faktura?

Nej, mottagaren av en e-faktura måste vara samma person som den juridiska innehavaren av kontot på internetbanken.

Hur funkar e fakturor?

Elektronisk faktura, eller e-faktura, innebär att du i stället för en räkning i brevlådan får räkningen elektroniskt till din dator eller mobil. Räkningen visas på skärmen och du måste godkänna den innan den betalas via din bank på internet.