:

Hur anmäler man till autogiro?

Innehållsförteckning:

 1. Hur anmäler man till autogiro?
 2. Hur dras trängselskatt?
 3. Hur fungerar trängselskatt i Göteborg?
 4. Hur betalar man Infrastrukturavgift?
 5. Hur får jag autogiro?
 6. Hur anmäler man autogiro Länsförsäkringar?
 7. Hur betalar man på Sundsvallsbron?

Hur anmäler man till autogiro?

Så här fungerar Autogiro För att bli ansluten till Autogiro undertecknar du ett så kallat medgivande, som ger betalningsmottagaren fullmakt att dra pengar från det konto som du har angett. På medgivandet anges villkoren, som du godkänner med din namnteckning. Medgivandeblanketten får du av betalningsmottagaren.

Hur dras trängselskatt?

Du kan betala trängselskatt på något av följande sätt:

 1. autogiro.
 2. e-avi (e-faktura)
 3. bankgiro (via det inbetalningskort vi skickar ut)
 4. digital brevlåda (erbjuder din brevlådeoperatör en betallösning kan du betala i din digitala brevlåda).

Hur fungerar trängselskatt i Göteborg?

Trängselskatt tas ut på bestämda tider för fordon som körs in i och ut ur Göteborg. Det maximala beloppet per dag och fordon är 60 kronor. Skatt tas inte ut helgdag, dag före helgdag eller under juli månad. Läs mer om vilka dagar då trängselskatt inte tas ut i Göteborg.

Hur betalar man Infrastrukturavgift?

Betalning via bankgiro Du kan betala infrastrukturavgift via bankgiro på bank, via internetbank eller med bankernas kuverttjänster. Våra nuvarande konton för infrastrukturavgift för svenskregistrerade fordon är: bankgiro (avi för ett fordon)

Hur får jag autogiro?

För att kunna använda Autogiro behöver du ha Internetbanken och tillvalet Betalningar kopplat till din Internetbank. Har du inte tillvalet kan du enkelt lägga till det via Internetbanken. Har du tillvalet kan du anmäla dig direkt i Internetbanken under Betalningar och överföringar-> Autogiro.

Hur anmäler man autogiro Länsförsäkringar?

Kom igång med autogiro För att komma igång med att betala via autogiro måste du lämna ditt medgivande till betalningsmottagaren att betalningen får dras från ditt konto. Det kan du göra direkt i internetbanken. I internetbanken får du en överblick över dina autogiron och kan enkelt lägga till eller ta bort dem.

Hur betalar man på Sundsvallsbron?

Betalning av broavgift Du anmäler dig hos din internetbank via bankens tjänst e-faktura. Du har även möjlighet att betala din broavgift via autogiro. Då dras din broavgift automatiskt för samtliga bilar du är ägare till vid passagetillfället och från det bankkonto som angetts i avtalet.