:

I vilken vagn är bistron?

Innehållsförteckning:

  1. I vilken vagn är bistron?
  2. Har SJ Intercity bistro?
  3. När öppnar bistron SJ?
  4. Hur vet jag vilken vagn SJ?
  5. Vad får man för frukost i 1 klass SJ?
  6. Får man frukost i första klass på SJ?
  7. Vad ingår i SJ Prio grå?

I vilken vagn är bistron?

Vagnarna ett (1) och två (2) är första klass medan vagn fyra (4) är bistro. Loket har tydliga nätanslutningar på taket och i motsatt ände av tågsetet finns manövervagnen, som även har handikapptoalett. Tyst avdelning finns i vagn 3 mellan första klass och bistro.

Har SJ Intercity bistro?

Ja, på alla SJs Snabbtåg finns det bistro ombord där du kan köpa mat och dryck. Även på SJ Nattåg och de flesta SJ Intercitytåg finns det servering ombord.

När öppnar bistron SJ?

Mat och dryck på SJ Nattåg Här hittar du ett utbud av maträtter, mackor, snacks, fika, och varma och kalla drycker. Bistron är vanligtvis öppen mellan 05:30 och 23:00. Kortvariga stängningar kan också förekomma i samband med uppehåll vid station. På nattågen mellan Stockholm och Malmö finns det ingen servering.

Hur vet jag vilken vagn SJ?

Nu blir det lättare att hitta din vagn När du bokat en biljett hittar du funktionen under ”Biljetter” i SJs app. Den dyker upp om den finns tillgänglig på stationen du åker ifrån.

Vad får man för frukost i 1 klass SJ?

Du kan hämta kaffe och te i bistron och på avgångar före klockan 9 ingår frukost i form av fralla, juice och te/kaffe som du hämtar i bistron. Lugn och ro i hela vagnen. Fri tillgång till kaffe och te i bistron.

Får man frukost i första klass på SJ?

Ja, vid resa med SJ Snabbtåg ingår det frukost vid resa i 1 klass om tåget avgår innan klockan 09:00. ... Frukosten är lakto-ovo-vegetarisk. Vill du ha en vegansk, glutenfri eller laktosfri frukost behöver du förbeställa den senast 24 timmar innan tågets avgång. Denna förbeställning gör du via vår kundservice.

Vad ingår i SJ Prio grå?

Utöver detta får du som är SJ Prio-medlem på Grå nivå även:

  • Exklusiva erbjudanden endast för din medlemsnivå.
  • Fri kopp varm dryck i bistron ombord.