:

Finns det Micro på Snälltåget?

Innehållsförteckning:

  1. Finns det Micro på Snälltåget?
  2. Vem äger Snälltåget?
  3. Vilka stationer stannar Snälltåget på?
  4. Vad är salong Snälltåget?
  5. Hur snabbt åker Snälltåget?
  6. Har SJ regionaltåg Bistro?
  7. Vad kostar snälltåget?

Finns det Micro på Snälltåget?

Du får ta med dig följande handbagage ombord på tåget: ett handbagage av maxmåttet 55x40x23 cm och.

Vem äger Snälltåget?

2013 i november bytte vi namn från Veolia Transport till Snälltåget. Vi har fortfarande samma ägare, franska Transdev, men vill med varumärket Snälltåget skapa en tydligare bild av vad vi står för.

Vilka stationer stannar Snälltåget på?

Snälltåget har minst två dagliga avgångar mellan Malmö och Stockholm. Våra tåg stannar normalt även i Södertälje, Norrköping, Linköping, Nässjö, Alvesta, Hässleholm, Eslöv och Lund. Se webbokningen för aktuella tidtabeller.

Vad är salong Snälltåget?

Snälltågets avgångar mellan Malmö och Stockholm har 1:a klass, 2:a klass och en restaurangvagn som vi kallar Krogen. Du kan välja att resa i salong eller i kupé. På våra nattåg erbjuder vi liggplats och på vissa sträckor på dagtid även sittplats i 2:a klass.

Hur snabbt åker Snälltåget?

Sommaren 2017 togs nya vagnar i bruk. Dessa ombyggda tyska InterRegio-vagnar är godkända för 200 km/h, vilket innebär att Snälltåget kan köra snabbare.

Har SJ regionaltåg Bistro?

Ja, på alla SJs Snabbtåg finns det bistro ombord där du kan köpa mat och dryck. Även på SJ Nattåg och de flesta SJ Intercitytåg finns det servering ombord.

Vad kostar snälltåget?

Priset är 199 SEK för sittplats, 499 SEK bäddplats i delad kupé och 2.299 SEK för egen kupé (för 1-6 personer). På nattåg gäller speciella regler för resa med kort som har ett visst antal resdagar under en viss giltighetsperiod (även kallat flexipass).