:

Finns det servering på Öresundståg?

Innehållsförteckning:

  1. Finns det servering på Öresundståg?
  2. Har Öresundståg Bistro?
  3. Kan man köpa biljett ombord på Öresundståg?
  4. Kan man köpa biljett på tåget Öresundståget?
  5. Finns det toalett på Öresundståg?
  6. Hur funkar Öresundståg?
  7. Vad kostar cykel på Öresundståget?
  8. Får man dricka alkohol på Öresundståget?
  9. Hur bokar man platsbiljett på Öresundståg?
  10. Hur köpa biljett Skånetrafiken?

Finns det servering på Öresundståg?

Cafévagnen finns med på sträckorna Göteborg–Helsingborg, Nybro/Emmaboda–Eslöv/Hässleholm och Karlskrona–Hässleholm. Serveringsvagnarna finns ombord sju dagar i veckan. Från vagnen kan du köpa varma, kalla samt alkoholhaltiga drycker tillsammans med ett utbud av sallader, smörgåsar, fikabröd och godis.

Har Öresundståg Bistro?

Det är "Cafévagnen" som sköter serveringen ombord på Öresundståget. Den ambulerande Cafévagnen kommer med kaffe, te, varm choklad, kalla drycker, sallader, mackor, snacks och lite godis. ... De här tågen går hela vägen Göteborg- Skåne- Göteborg och har därför kaffe ombord.

Kan man köpa biljett ombord på Öresundståg?

Biljettautomater finns på alla stationer i Sverige som Öresundstågen trafikerar, samt på Köpenhamns centralstation och Köpenhamns flygplats, Kastrup. Kan jag köpa biljett ombord på tåget? Nej, det går inte att köpa biljett ombord.

Kan man köpa biljett på tåget Öresundståget?

Det går inte att längre att köpa biljett ombord. Vid ombordstigning behöver du ha köpt din biljett i förväg.

Finns det toalett på Öresundståg?

Nyheter Toalett Alla Öresundståg har fått sina toalettsystem utbytta till mer driftsäkra system. ... På så vis sparar vi resurser och minskar risken för att pappershanddukar hamnar i toaletten och orsakar stopp.

Hur funkar Öresundståg?

Din Öresundstågsbiljett gäller inte bara för tågresan, utan även på stadsbussen till och från stationen! En förbokad biljett är generellt sett endast giltig på den utsatta avgången. Mer öppna biljetter säljs av länstrafiken. Beroende på vilken sorts biljett du har finns olika möjlighet till om- och avbokning.

Vad kostar cykel på Öresundståget?

Västtåg och Öresundståg Du får ta med dig vanlig cykel, hopfälld minicykel, sparkcykel och balanscykel om det finns plats. Ombordpersonal har full befogenhet att avgöraom cykel kan tas med. En cykel får vara max 190 cm lång och 70 cm bred, samt ha två hjul. Det kostar inget att ta med cykel ombord på tåg.

Får man dricka alkohol på Öresundståget?

Det är inte tillåtet att dricka medhavd alkohol ombord på tåget. Du är välkommen till vår bistro där vi serverar alkoholhaltiga drycker till dig som fyllt 18 år. Alkohol köpt ombord får inte medföras av tåget.

Hur bokar man platsbiljett på Öresundståg?

Även om alla bokningsbara sittplatser är upptagna, kan du alltid köpa en färdbiljett. * Platsreservation kan inte kombineras med rabatterade produkter såsom resekort eller Duo/familj-biljetter. Det är inte möjligt att i efterhand reservera en plats till sin biljett.

Hur köpa biljett Skånetrafiken?

Det finns flera olika sätt att köpa biljett när du reser med oss. I vår app, med betalkort i biljettautomat och på bussen, här på hemsidan eller hos våra kundcenter och ombud.