:

Vart finns kondomer på ICA?

Innehållsförteckning:

  1. Vart finns kondomer på ICA?
  2. Har Pressbyrån munskydd?
  3. Har Pressbyrån mjukglass?
  4. Har Pressbyrån snus?
  5. Är det åldersgräns på kondomer på ICA?
  6. Har Apoteket kondomer?
  7. Har Pressbyrån Skavsårsplåster?
  8. Kan man Swisha Pressbyrån?
  9. Kan man köpa frimärken på Pressbyrån?
  10. Finns det tamponger på Pressbyrån?

Vart finns kondomer på ICA?

Grande Kondom 10-p RFSU | Handla online från din lokala ICA-butik.

Har Pressbyrån munskydd?

Pressbyrån i incheckningshallen finns ett välsorterat kioskutbud med bland annat tidningar, godis, glass, fikabröd, dryck, researtiklar och enklare mat. Säljer munskydd. Här kan du på nolltid få en kokt eller grillad korv, en god glass eller en kopp kaffe och fikabröd. ...

Har Pressbyrån mjukglass?

Kulglass, Mjukglass och nu är äntligen SLUSHEN tillbaka!

Har Pressbyrån snus?

Att Pressbyrån har höga priser på sitt snus är ingen nyhet. Vissa produkter är dock högre prissatta än andra. Hur mycket mer betalar du för en dosa på Pressbyrån? Granit betalar du 63% mer för, Knox 52% , LD 51%, Kronan 42%, Lundgrens 35%, Kaliber 33%, Göteborgs Rapé 32%, General 30%och Ettan 29%.

Är det åldersgräns på kondomer på ICA?

Du kan köpa och använda kondomer oavsett ålder, det finns ingen åldersgräns för det. ...

Har Apoteket kondomer?

RFSU Kondomer – en kondom som endast säljs på apotek. RFSU Kondomer är profilerade och glidmedelsbehandlade. De har en transparent och slät yta och är tillverkade i latex (naturgummi). RFSU Kondomer säljs i 20-pack.

Har Pressbyrån Skavsårsplåster?

Varje Pressbyrån erbjuder ett noga utvalt sortiment av receptfria läkemedel (åldersgräns 18 år). Vi har till exempel huvudvärkstabletter, plåster och nässpray. Behöver du bara pigga upp dig rekommenderar vi en stark kopp kaffe.

Kan man Swisha Pressbyrån?

Klart att vi måste se till att man snabbt, enkelt och säkert kan betala med Swish hos 7-Eleven och Pressbyrån. Tillsammans med GetSwish och Swedbank har vi därför anslutit samtliga 400 butiker. Kund scannar sin Swish-QR kod, kassasystemet skickar en betalningsförfrågan till kundens Swish som godkänner i Swish-appen.

Kan man köpa frimärken på Pressbyrån?

Du kan köpa Postens frimärken och förfrankerade paket i alla våra butiker. I vissa butiker kan du även skicka paket med DHL eller Privpak Schenker. Om du är osäker på huruvida du kan skicka paket på din Pressbyrå, tveka inte att ringa butiken och fråga. Du hittar din lokala butik här.

Finns det tamponger på Pressbyrån?

– Säljaren trodde att det var en produkt som vi skulle ta legitimation på, eftersom de var placerade nära de receptbelagda läkemedlen, säger Lennart Schultz, presskontakt på Pressbyrån. Tampongerna ska alltså säljas till den som önskar – oavsett ålder.