:

Har någon handlat på Amazon?

Innehållsförteckning:

 1. Har någon handlat på Amazon?
 2. Kan man lita på Amazon Sverige?
 3. Hur funkar Amazon se?
 4. Hur får jag kontakt med Amazon?
 5. Vilka betalningsalternativ har Amazon?
 6. Kan man köpa från Amazon till Sverige?
 7. Är det säkert att beställa från Amazon Sverige?
 8. Kan man lita på Fyndiq?
 9. Är det Tull från Amazon se?
 10. Är Amazon se svenskt?

Har någon handlat på Amazon?

Har handlat rätt mycket där Men de rättade snabbt till det från kundtjänst på Amazons. Vad jag har upplevt så är de smidiga att göra med och de grejer jag köpt varit både billiga bra. Dem gångerna jag haft kontakt med kundtjänst ringer de upp snabbt. Inte många andra företag som enligt mig har den förmågan.

Kan man lita på Amazon Sverige?

Fördelarna: + Stort sortiment + Bra kundtjänst + Ibland bra priser + Det kan finnas unika varor som eljest är bökiga då de kanske bara finns utomlands och då kan Amazon.se vara ett bättre alternativ Nackdelarna: - Svårt att söka den vara jag vill ha, jag får alltid upp mängder irrelevanta objekt.

Hur funkar Amazon se?

Amazon fungerar ungefär som Google fast Amazon fokuserar på produkter och försäljning. Det är alltså en sökmotor för shoppingsugna. På Amazon Marketplace hittar du all världens produkter från all världens företag och även från privatpersoner. Idén som Jeff Bezos lanserade i sitt garage år 1994 är lika enkel som genial.

Hur får jag kontakt med Amazon?

amazons kundtjänst telefonnummer: +1-888-. amazons kundcenter öppettider: 24/7.

Vilka betalningsalternativ har Amazon?

Vi accepterar följande betalningsmetoder:

 • Betalning med kredit- och bankkort: MasterCard, American Express, Visa Card samt förbetalda kort av dessa märken.
 • Betalning med månadsfaktura.
 • Presentkort och kuponger på Amazon.se.

Kan man köpa från Amazon till Sverige?

Ja, svenska nätshoppare har kunnat handla från Amazon länge, genom att beställa från exempelvis brittiska amazon.co.uk eller tyska amazon.de. ... Amazon kommer således inte vara snabbare än andra e-handelsbolag. Redan idag finns flera aktörer i Sverige som erbjuder leverans samma dag, i vissa regioner.

Är det säkert att beställa från Amazon Sverige?

Därför går nu Elsäkerhetsverket ut och varnar för att handla på plattformen. Testerna visar att det är en hög risk att handla av Amazon i dagsläget, men vi får väl helt enkelt se hur de reagerar när vi får kontakt med dem, säger Martin Gustafsson, inspektör på Elsäkerhetsverket, till TV4.

Kan man lita på Fyndiq?

Fyndiq är inget men en Scam företag med skit kundtjänst. Rekommenderar ingen och kommer aldrig handla här. Synd man inte läste era omdömen här. Dem påstår som många av er andra, att min retur inte kommit in till dem, gått 4 veckor sedan jag skickade det och nu ska jag betala hela fakturan.

Är det Tull från Amazon se?

När det gäller tull/andra avgifter så kan du läsa om de här: Amazon.se Hjälp: Leveranskostnader och -tider på Marketplace och där står det följande "Om du gör en beställning till en leveransadress inom Sverige är säljaren ansvarig för tull- eller importavgifter."

Är Amazon se svenskt?

Amazon är här – allt du behöver veta om nya svenska sajten. Den 28 oktober slog Amazon.se upp portarna i Sverige. Här är en snabb introduktion till e-handelssajten.