:

Kan man Vipps til utlandet?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man Vipps til utlandet?
  2. Har Sverige Vipps?
  3. Hva heter Vipps i Sverige?
  4. Hvem laget Vipps?
  5. Hva koster Vipps for bedrifter?
  6. Hvor mye koster det å benytte Vipps?
  7. Er Vipps og swish det samme?
  8. Har Danmark Vipps?
  9. Hvem styrer Vipps?
  10. Hvem har ansvar for Vipps?

Kan man Vipps til utlandet?

Du fyller på et valgfritt beløp i Vipps, og kan bruke dette fritt til hvor som helst i verden etter gjeldende priser. Å motta samtaler fra alle land er selvsagt gratis! EU/EØS: I EU/EØS koster det ikke noe mer å bruke mobilen enn hjemme i Norge.

Har Sverige Vipps?

Fungerer Vipps til Swish eller MobilePay? ... Men syv ulike land i Europa samarbeider med å få en internasjonal løsning, der det blir mulighet att Vippse til noen med eksempelvis Swish (Sverige) eller MobilePay (Danmark, Finland).

Hva heter Vipps i Sverige?

Swish er et mobilt betalingssystem i Sverige. Tjenesten ble lansert i 2012 av seks store svenske banker.

Hvem laget Vipps?

Vipps er et norsk selskap som tilbyr betalings-, og ID-løsninger. Vipps ble lansert av DNB 30. mai 2015, som en digital betalingstjeneste for smarttelefoner mellom privatpersoner. Siden 2017 utgjør tjenesten et frittstående selskap.

Hva koster Vipps for bedrifter?

Vippsnummer med valgfritt beløp 1,75 % per transaksjon. 1,5 % per transaksjon for veldedige organisasjoner godkjent av Innsamlingskontrollen eller medlem i innsamlingsrådet. Gratis etablering og ingen månedspris.

Hvor mye koster det å benytte Vipps?

Vennebetaling. penger til venner så lenge beløpet er 5.000 kroner eller under. Skal du vippse 5.001 kroner eller mer koster det 1% av beløpet. Å sende en gave i Vipps koster 5 kroner.

Er Vipps og swish det samme?

Vi har Vipps i Norge, svenskene har «Swish», danskene og finnene har MobilePay og det er andre liknende systemer for mobilbetaling i andre land.

Har Danmark Vipps?

Vipps har i dag inngått en avtale med danske MobilePay og finske Pivo om å slå de tre selskapene sammen for å lage én, felles digital lommebok. Sammenslåingen vil åpne for mobilbetaling på tvers av landegrensene og enda bedre løsninger til brukere og bedrifter i Danmark, Finland og Norge.

Hvem styrer Vipps?

Rune Garborg er sjef i Vipps.

Hvem har ansvar for Vipps?

Når du kjøper varer eller tjenester, er det selger som er ansvarlig for eventuelle feil og mangler ved disse, og ikke Vipps. Vi påtar oss ikke noe ansvar for pengeinnsamlinger som du velger å overføre penger til gjennom Vipps.