:

Er JYSK et aktieselskab?

Innehållsförteckning:

 1. Er JYSK et aktieselskab?
 2. Hvilket marked befinder JYSK sig på?
 3. Er JYSK en blandet virksomhed?
 4. Hvilken Distributionskæde har JYSK?
 5. Hvilket selskabsform er JYSK?
 6. Hvad er JYSK målgruppe?
 7. Hvilken virksomhedstype er JYSK?
 8. Hvilke selskabsform er JYSK?
 9. Hvad hed JYSK før?
 10. Hvilken virksomhedstype er jysk?
 11. Hvad er jysk?
 12. Hvad er JYSKs målgruppe?
 13. Hvor åbnede jysk sin første butik?

Er JYSK et aktieselskab?

Selskabsformen for Jysk i dag er A/S og de er handelsvirksomhed som har stået i spidsen i detailsektoren. Jysk operer i dag B2C, og med sine 2500 butikker befindende sig i 49 forskellige lande i dag.

Hvilket marked befinder JYSK sig på?

JYSK opererer derfor på konsumentmarkedet, som også kaldes Business-to-Consumer (B2C). Kunderne, priserne og varerne er i centrum hos JYSK. Det er nemlig vigtigt for JYSK at kunne tilbyde deres kunder gode tilbud, de laveste priser på markedet, men stadig med en ordentlig kvalitet.

Er JYSK en blandet virksomhed?

Derudover er Jysk sekundært en produktions virksomhed idet, at en betydningsfuld del i Jysks varer sortiment bl. På baggrund af ovenstående redegørelse, vil jeg derfor definere Jysk som en blandet Virksomhed, eftersom virksomhedens forretningsfelter berører begge virksomhedstyper.

Hvilken Distributionskæde har JYSK?

Bliv en del af vores team i Uldum Distributionscenter – vi er på jagt efter nye, gode kollegaer! Hvis du befinder dig godt med at arbejde i et struktureret og professionelt arbejdsmiljø - hvor din sikkerhed og din oplæring er vigtig hver dag, så er JYSK i Uldum et godt sted at være.

Hvilket selskabsform er JYSK?

Hvilken virksomhedstype er Jysk? JYSK er en handelsvirksomhed, for at være mere præcis er det en Detailhandel. De indkøber varer fra deres leverandører og sælger dem videre til forbrugeren/kunden.

Hvad er JYSK målgruppe?

JYSK definerer i sin mission sin målgruppe til at være alle, der ønsker varer indenfor sengetøj, bad og bolig. Varerne skal være til en konkurrencedygtig pris, og der skal være sammenhæng mellem pris og kvalitet. I JYSK har man både "business to consumer"-kunder (B2C) og "business to business"-kunder (B2B).

Hvilken virksomhedstype er JYSK?

Hvilken virksomhedstype er Jysk? JYSK er en handelsvirksomhed, for at være mere præcis er det en Detailhandel. De indkøber varer fra deres leverandører og sælger dem videre til forbrugeren/kunden. ... JYSK har 1.550 butikker i 32 lande, hvor hovedparten af butikkerne ligger i Europa.

Hvilke selskabsform er JYSK?

Hvilken virksomhedstype er Jysk? ... JYSK er en handelsvirksomhed, for at være mere præcis er det en Detailhandel. De indkøber varer fra deres leverandører og sælger dem videre til forbrugeren/kunden.

Hvad hed JYSK før?

27. september skifter alle DÄNISCHES BETTENLAGER-butikker i Tyskland navn til JYSK. 12. februar åbner JYSK butik nummer 3.000, som ligger i Da Vinci Village i Fiumicino, Italien.

Hvilken virksomhedstype er jysk?

 • Uddrag. 1. Hvilken virksomhedstype er Jysk? JYSK er en handelsvirksomhed, for at være mere præcis er det en Detailhandel. De indkøber varer fra deres leverandører og sælger dem videre til forbrugeren/kunden.

Hvad er jysk?

 • JYSK er en international boligkæde med skandinaviske rødder, som gør det let at indrette alle rum i ethvert hjem samt haven. Med over 3.000 butikker og webshops i 51 lande har JYSK altid et godt tilbud og kompetent service i nærheden, uanset hvordan kunderne ønsker at handle.

Hvad er JYSKs målgruppe?

 • JYSKs målgruppe er den prisorienteret kunde, der søger en god kvalitet, som ikke er for dyr. JYSKs største konkurrent er den svenske virksomhed IKEA, der ligesom JYSK har opnået en stor markedsandel rundt i verden.

Hvor åbnede jysk sin første butik?

 • Med succes åbnede han flere butikker i hele landet under navnet ’JYSK Sengetøjslager’, som butikkerne hed indtil 2001, og i 1984 åbnede han sin første butik uden for landets grænser – i Tyskland. I dag er JYSK repræsenteret med over 2.900 butikker i følgende 52 lande: Danmark, Norge, Sverige, Finland, Polen, Tjekkiet, Ungarn, Holland, Slovakiet, ...