:

Hur många förskolor får man söka?

Innehållsförteckning:

  1. Hur många förskolor får man söka?
  2. När får man besked om förskoleplats Huddinge?
  3. När börjar förskolan efter sommaren?
  4. Hur många förskolor finns i Göteborg?
  5. När ska man ställa sig i kö till förskola Uppsala?
  6. När kan man börja i förskoleklass?

Hur många förskolor får man söka?

Du kan ange upp till fem önskemål på ansökan och välja både kommunala och fristående verksamheter. Fristående verksamheter som är markerade med ett F i Förskola och pedagogisk omsorg och har egen köhantering. För dessa har du inte rätt till platsgaranti.

När får man besked om förskoleplats Huddinge?

Barnet kan en plats i förskola eller pedagogisk omsorg först efter det datum du angett att ni kommer att vara folkbokförda i kommunen. Om inflyttningen till kommunen blir försenad behöver du meddela det till barn- och utbildningsförvaltningen.

När börjar förskolan efter sommaren?

Lov- och studiedagar för förskolorna På sommaren är efterfrågan på förskola betydligt lägre. Därför är det då färre förskolor än vanligt öppna. Du som behöver förskola för ditt barn under sommarveckorna (vecka 28-31) eller då verksamheten har planeringsdagar tar kontakt med din förskolas rektor.

Hur många förskolor finns i Göteborg?

I Göteborg kommun finns det 545 förskolor varav 166 är enskilda och 379 är kommunala förskolor.

När ska man ställa sig i kö till förskola Uppsala?

Sök plats senast tre eller fyra månader i förväg För att vi ska kunna garantera ditt barn en plats från det datum som du önskar måste du söka senast tre månader innan du vill att ditt barn ska börja. Det gäller alla månader utom augusti, då måste du söka senast fyra månader innan.

När kan man börja i förskoleklass?

Utgångspunkten är att ett barn ska gå i förskoleklass från höstterminen det år hen fyller 6 år. Om barnets vårdnadshavare vill det får en huvudman erbjuda plats i förskoleklass till barn som är yngre, men det är inte en rättighet.