:

Vad är ett Länskonto?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är ett Länskonto?
  2. Vilken ränta kan jag få Länsförsäkringar?
  3. Har Länsförsäkringar insättningsgaranti?
  4. Vad är ett Kontobevis Länsförsäkringar?
  5. Varför fasträntekonto?
  6. Hur låser jag mitt sparkonto Swedbank?

Vad är ett Länskonto?

Spara pengar med låg risk På det här kontot kan du låta pengarna växa tryggt. När du har 50 000 kronor på kontot får du en högre ränta på hela sparbeloppet. Du kan välja att göra engångsinsättningar eller lägga undan pengar varje månad. Med ett månadssparande växer ditt sparande stadigt och tryggt.

Vilken ränta kan jag få Länsförsäkringar?

Våra aktuella boräntor

BindningstidRänta
7 år2,45 %
10 år2,80 %
Räntorna för bolån är senast ändrad: 2021-12-30
När du tecknar ett bolån kan du låna upp till 85 procent av den nya bostadens pris. Av dem är 75 procent bottenlån, den största delen av ditt bolån, och 10 procent topplån.

Har Länsförsäkringar insättningsgaranti?

Kontot omfattas av den statliga insättningsgarantin enligt beslut av Riksgälden. Varje kund har rätt till ersättning för sin sammanlagda kontobehållning i banken med belopp som motsvarar högst kronor.

Vad är ett Kontobevis Länsförsäkringar?

Om det enbart är en bekräftelse där det framgår att du är kontohavare för ett visst konto kan du ringa oss på 0771-365 365 så kan vi skicka hem underlag till dig. =)

Varför fasträntekonto?

Fasträntekonto passar dig som vill spara pengar under en förutbestämd tid och till en fast ränta. ... Ett fasträntekonto är bra för dig som vet att du inte behöver dina pengar på en viss tid. Det enda du behöver göra för att komma igång är att öppna kontot och välja spartid för dina pengar, sen tickar sparandet på.

Hur låser jag mitt sparkonto Swedbank?

Via telefon. Ring 0771-22 11 22 så hjälper vi dig. Saknar du en kod skaffar du det i internetbanken eller på ett kontor.