:

Hur lång tid tar det att göra ögonfransar?

Innehållsförteckning:

  1. Hur lång tid tar det att göra ögonfransar?
  2. Vad kostar ögonfransar?
  3. Hur lång tid tar Singelfransar?
  4. Hur länge håller färgning av ögonfransar?
  5. Hur länge håller lash extensions?

Hur lång tid tar det att göra ögonfransar?

Normalt håller en fransförlängning 3-5 veckor, med ca 30-50% av fransarna kvar. Då rekommenderar jag att göra påfyllning för att fortsätta vara lika snygg.

Vad kostar ögonfransar?

Priser på fransförlängning En ögonfransförlängning kostar olika beroende på vilken salong du går till, vilken typ av behandling du ska göra samt kvaliteten på materialet. Priset för en förlängning varierar mellan kr, och en påfyllning kostar mellan kr.

Hur lång tid tar Singelfransar?

- Det tar ca 2h för ett nytt set singelfransar och 2,5-3h för ett nytt set volymfransar. När det gäller påfyllning beror det på hur mycket fransar man har tappat, men jag brukar säga ca halva tiden det tar för ett nytt set.

Hur länge håller färgning av ögonfransar?

En ögonfransfärgning kostar 120-260 kr på salong och håller i cirka 4-5 veckor. OM BEHANDLINGEN: Färgen penslas på dina ögonfransar och får verka i cirka tjogo minuter. Om du vill färga fransarna svarta, bruna eller blå bestämmer du själv!

Hur länge håller lash extensions?

Hur länge håller Lash lift En Lash lift håller i cirka 6-10 veckor beroende på hur snabb växtcykel på fransarna du har. Om du vill behålla dina böjda ögonfransar rekommenderar vi en ny Lash lift efter 6-12 veckor.