:

Får man Pappersdeklaration?

Innehållsförteckning:

  1. Får man Pappersdeklaration?
  2. När kan man deklarera med kivra?
  3. Hur godkänner man deklarationen på kivra?
  4. Var lämnar man Pappersdeklaration?
  5. När får jag min Pappersdeklaration?
  6. När får man skattepengarna 2021?
  7. Hur godkänner jag min deklaration?

Får man Pappersdeklaration?

Pappersdeklaration. Har du inte digital brevlåda får du en pappersdeklaration på posten mellan 15 mars och 15 april och kan först när du fått hem den skicka in din deklaration.

När kan man deklarera med kivra?

Du kan få din deklaration redan 3–9 mars om du har eller skaffar en digital brevlåda senast den 25 februari. Med en digital brevlåda har du alltid tillgång till din post och du tar emot den snabbt, säkert och miljövänligt.

Hur godkänner man deklarationen på kivra?

Kontrollera och godkänn. Deklarera gör du genom att gå igenom din deklarationsblankett och kontrollera att alla uppgifter stämmer. Om allt är korrekt kan du med BankID godkänna deklarationen i Skatteverkets e-tjänst eller app.

Var lämnar man Pappersdeklaration?

Skatteverket rekommenderar därför den som vill lämna sin deklaration på papper att först kolla var en tillfällig brevlåda finns. På skatteverket.se kan du se var de speciella lådorna är uppsatta mellan 7 april och 3 maj då deklarationen senast ska vara inlämnad.

När får jag min Pappersdeklaration?

Skatteverket börjar skicka ut deklarationsblanketterna i mitten av mars. Senast den 15 april ska alla ha fått sina blanketter. Deklarationsblanketten skickas till din folkbokföringsadress. Se därför till att vara folkbokförd på rätt adress senast den 1 mars.

När får man skattepengarna 2021?

Skatteåterbäringen betalades ut den 7–9 april 2021 till dig som uppfyllde kriterierna för skattepengar i april. Om du inte har fått dina pengar kan det bero på att du inte har anmält bankkonto.

Hur godkänner jag min deklaration?

Du som bara ska godkänna din deklaration kan deklarera på något av följande sätt:

  1. i appen Skatteverket.
  2. i e-tjänsten (fungerar bäst via dator)
  3. genom att skicka ett sms.
  4. genom att ringa.
  5. på pappersblanketten.