:

Kan man lämna tillbaka öl på systemet?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man lämna tillbaka öl på systemet?
  2. Får man lämna tillbaka alkohol?
  3. Får man byta på Systembolaget?
  4. Kan man lämna tillbaka alkohol på vilket Systembolag som helst?
  5. Hur funkar Systembolagets ombud?

Kan man lämna tillbaka öl på systemet?

Nej, du måste ha ett kvitto som visar att varan är inköpt hos oss. Vi har 30 dagars öppet köp mot uppvisande av kvitto enligt våra försäljningsregler.

Får man lämna tillbaka alkohol?

Om något är fel på varan du köpt kan du byta den eller pengarna tillbaka. Ta med förpackningen till en av Systembolagets butiker. Observera att minst en tredjedel av innehållet ska finnas kvar.

Får man byta på Systembolaget?

Har du fått en hemleverans reklamerar du varan i närmaste butik. ... Då står det dig fritt att köpa samma vara igen eller en annan. Eller behålla pengarna. Ta bara med produkten du är missnöjd med till butiken, minst en tredjedel av innehållet ska finnas kvar.

Kan man lämna tillbaka alkohol på vilket Systembolag som helst?

Lämna tillbaka vin, öl och sprit på Systembolaget – Öppet köp gäller i två veckor vid uppvisande av kvitto och är till för om kunden ångrat sig eller det blivit över från en tillställning till exempel.

Hur funkar Systembolagets ombud?

Till våra cirka 480 ombud går det att beställa drycker som sedan hämtas upp. Ombuden är ofta vanliga butiker och finns på mindre orter där kundunderlaget för att etablera en Systembolagetbutik är för litet. Varor från ordinarie sortiment levereras oftast på två dagar. ...