:

Vad är Bio-Oil bra för?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är Bio-Oil bra för?
  2. Kan man använda Bio-Oil i ansiktet?
  3. Vilken Bio-Oil?
  4. Vilken Bio-Oil gravid?
  5. Kan man använda Bio Oil i håret?
  6. Vad kan man göra för att få bort bristningar?
  7. När ska man börja med Bio Oil?
  8. Kan man ha Bio Oil i håret?
  9. Hur får man bort bristningar naturligt?

Vad är Bio-Oil bra för?

Bio-Oil har ett brett användningsområde som täcker flera olika behov. Utöver ärr och bristningar verkar den också på ojämn hudton, åldrande och uttorkad hud. Bio-Oil har bland annat utvecklats för att förbättra utseendet hos ärr och bristningar, men inte för att ta bort dem.

Kan man använda Bio-Oil i ansiktet?

Bio-Oil är en hudolja för både ansikte och kropp speciellt framtagen för att hjälpa till att minska antalet ärr, bristningar och ojämn hudton. Bio-Oil hjälper till att minska bristningar, som kan vara ett resultat av snabb viktminskning, när huden inte hinner anpassa sig till viktförändringen.

Vilken Bio-Oil?

Bio-Oil är en hudvårdsolja framtagen för att hjälpa till att göra ärr, bristningar och ojämn hud mindre framträdande. Rekommenderas även för åldrande och uttorkad hud. Bio-Oil fungerar också bra som återfuktare och förbättrar struktur, hudton och minskar förekomsten av fina linjer och rynkor.

Vilken Bio-Oil gravid?

Till produktens banbrytande ingredienser hör PurCellin Oil™, som ger oljan en konsistens som är enkel att stryka på och som garanterar att vitaminerna och växtextrakten tas upp av huden. Produkten är kvalitetssäkrad och dess ingredienser är bedömda som säkra att använda dagligen, även för gravida kvinnor.

Kan man använda Bio Oil i håret?

Så förutom att vi behöver knapra D-vitamin så bör vi även boosta huden, håret och naglarna med massa näring och fukt och det är något som den här produkten Bio Oil kan ge.

Vad kan man göra för att få bort bristningar?

Det är bra för din hud om du smörjer in den med en vanlig kräm som gör den mjuk, vare sig du har bristningar eller inte. Men det finns inga bevis för att bristningar kan minska eller försvinna med hjälp av någon särskild kräm eller olja.

När ska man börja med Bio Oil?

Använd produkten två gånger dagligen i tre månaders tid för att få bäst resultat. Om du är gravid och gärna vill förebygga hudbristningar ska du använda Bio-Oil från starten av den andra trimestern, och smörj in dig på de mest utsatta områdena.

Kan man ha Bio Oil i håret?

Så förutom att vi behöver knapra D-vitamin så bör vi även boosta huden, håret och naglarna med massa näring och fukt och det är något som den här produkten Bio Oil kan ge. ...

Hur får man bort bristningar naturligt?

Citronsyra är naturligt syrlig - vilket kan hjälpa i lindrandet av bristningar, akne och andra typer av märken. Pressa bara saft ur en citron på problemområdet och låt saften verka en stund tills den absorberats av huden. Tvätta sedan av med varmvatten.