:

Vem är 1 i världen på Spotify 2021?

Innehållsförteckning:

  1. Vem är 1 i världen på Spotify 2021?
  2. Kan man se vad man har lyssnat på Spotify?
  3. Hur ser man sina mest spelade låtar på Spotify?
  4. Vem är den mest spelade artisten på Spotify?
  5. Vem är 1 på Spotify 2020?
  6. Vilken är den mest spelade låten 2021?
  7. Hur delar man Spotify Wrapped?
  8. Hur mycket lyssnade jag på Spotify 2020?
  9. Vad har jag lyssnat mest på Spotify 2020?
  10. Hur ser man sina topplåtar 2020?

Vem är 1 i världen på Spotify 2021?

Spotify Wrapped är Spotifys årliga summering av de mest streamade låtarna, artisterna, albumen och poddarna både i Sverige och globalt. Globalt sett är den mest streamade låten i år “drivers license” med Olivia Rodrigo, och den artist som det lyssnats mest på världen över är den puertoricanska rapparen Bad Bunny.

Kan man se vad man har lyssnat på Spotify?

För att se din Wrapped-presentation – öppna Spotify-appen på din telefon och det borde dyka upp ett fönster som låter dig spela upp det. Men om inte kan du också använda den här länken: www.spotify.com/se/wrapped. Lätt som en plätt!

Hur ser man sina mest spelade låtar på Spotify?

Var hittar du din Spotify Wrapped? I Spotify-appen kan du se vilka låtar, artister och album du lyssnat på under året som gått. Du hittar funktionen på startsidan. Där kan du också se hur länge du lyssnat på musik under året, hur många artister och låtar du lyssnat på och hur många genres du tagit dig igenom.

Vem är den mest spelade artisten på Spotify?

På onsdagen presenterade strömningsjätten Spotify statistiken över årets mest spelade låtar. Överst på den globala topplistan ligger rapparen och reaggetonartisten Bad Bunny, följt av Taylor Swift, k-pop-giganterna BTS, Drake och Justin Bieber. I Sverige är det i stället Hov1 som är allra mest spelade.

Vem är 1 på Spotify 2020?

Topp 10 mest spelade artister i Sverige under 2020: Victor Leksell. Einár. The Weeknd. Yasin.

Vilken är den mest spelade låten 2021?

Zara Larssons ”Look what you've done” är den mest spelade låten 2021 i P3. Totalt spelades 14 000 låtar i kanalen under året och ungefär 40 procent av dem var svenska. På andra plats ligger Veronica Maggio med låten ”Se mig” och på tredje hittar vi Doja Cat med ”Kiss me more”.

Hur delar man Spotify Wrapped?

Hur du delar din Spotify Wrapped Story

  1. Öppna Spotify-appen och tryck på Home.
  2. Tryck på din Spotify Wrapped 2021 story för att se den.
  3. Tryck för att hoppa över det första berättelsekortet. På den andra trycker du på Share this story på botten.
  4. Välj en metod (t. ex. SMS, sociala medier, etc) för att dela din berättelse.
BE

Hur mycket lyssnade jag på Spotify 2020?

För att få fram vilka låtar, artister och poddar du lyssnat mest på öppnar du Spotify-appen och klickar på ”Se hur du lyssnade 2020” (sitter du på en dator går du via den här länken). Förutom vad och vilka som dominerat ditt streamingår finns även ett par nya funktioner i årets sammanfattning.

Vad har jag lyssnat mest på Spotify 2020?

För att få fram vilka låtar, artister och poddar du lyssnat mest på öppnar du Spotify-appen och klickar på ”Se hur du lyssnade 2020” (sitter du på en dator går du via den här länken).

Hur ser man sina topplåtar 2020?

Nu har Spotify börjat låta oss sammanfatta våra musikår och det är möjligt att se sin historik via appen, och förhoppningsvis även via webbläsaren inom kort. I sammanfattningen får vi reda på hur många nya artister vi upptäckt, favoritgenrer och givetvis mest spelade låtar och artister.