:

Hur många människor är otrogna?

Innehållsförteckning:

  1. Hur många människor är otrogna?
  2. Hur många kvinnor är otrogna?
  3. Vilken yrkesgrupp är mest otrogna?
  4. Vilka är mest otrogna i världen?
  5. Hur skiljer sig mäns och kvinnors otrohet?
  6. Hur många är otrogna på jobbet?
  7. Vad är Sveriges befolkning i Sverige?
  8. Hur snabbt växer Sveriges befolkning?
  9. Hur många personer dör varje år i Sverige?
  10. Vad är Sveriges officiella statistik?

Hur många människor är otrogna?

Den visar att var fjärde svensk har varit otrogen mot en tidigare partner och var tionden har varit otrogen mot sin nuvarande partner. Det tyder på att otrohet är ganska vanligt trots allt, kanske framförallt vid berusning.

Hur många kvinnor är otrogna?

Ungefär 20 procent av män i USA uppger att de någon gång har varit otrogna, medan endast 13 procent av kvinnor uppger samma sak.

Vilken yrkesgrupp är mest otrogna?

Läkare, lärare, poliser och sjuksyrror. Personer inom dessa yrken är mest otrogna. Det visar undersökning på dejtingsajt för gifta, skriver Shine.yahoo.com.

Vilka är mest otrogna i världen?

Världens 10 mest otrogna länder:

  • Thailand – här har hela 51 procent av de gifta paren gjort något med någon annan.
  • Danmark – 46 procent så nästan hälften av alla danskar har stoppat handen i fel kakburk någon gång.
  • Italien – 45 procent av de gifta paren i romantikens land har blivit bedragna.

Hur skiljer sig mäns och kvinnors otrohet?

Enligt RFSU har var tredje vuxen någon gång varit otrogen. ... Något annat man såg var att kvinnor ofta har längre affärer än män och oftare berättar om otroheten för sin partner. Se också – då bör du berätta om någon annans otrohet.

Hur många är otrogna på jobbet?

Undersökningen visade också att två av tre otrogna kvinnor har haft en affär med någon från jobbet, men att 85 procent stannade innan det kom till sexuella aktiviteter. Independent har samlat de nio vanligaste yrkesområdena där det figurerar flest otrogna.

Vad är Sveriges befolkning i Sverige?

  • Sveriges befolkning består av alla som är folkbokförda i Sverige. Under 2000-talet har befolkningen vuxit och vi har passerat två miljongränser. I augusti 2004 blev vi 9 miljoner i Sverige, och i januari 2017 passerade vi 10 miljoner. Under 2019 ökade Sveriges befolkning med 1 procent.

Hur snabbt växer Sveriges befolkning?

  • I augusti 2004 blev vi 9 miljoner i Sverige, och i januari 2017 passerade vi 10 miljoner. Under 2019 ökade Sveriges befolkning med 1 procent. Hur snabbt befolkningen växer påverkas av hur många som föds och dör, och hur många som invandrar och utvandrar.

Hur många personer dör varje år i Sverige?

  • 90 000 dör varje år i Sverige. Antalet döda under ett år beror till stor del på hur många personer det finns i de äldsta åldersgrupperna. Under 2000-talet har ungefär 90 000 personer dött varje år. Det är en tydlig minskning jämfört med de föregående 15 åren.

Vad är Sveriges officiella statistik?

  • Sveriges officiella statistik Sveriges befolkning består av alla som är folkbokförda i Sverige. Under 2000-talet har befolkningen vuxit och vi har passerat två miljongränser. I augusti 2004 blev vi 9 miljoner i Sverige, och i januari 2017 passerade vi 10 miljoner.