:

Vad kostar WAZE?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar WAZE?
  2. Är WAZE bra?
  3. Varför WAZE?
  4. Vem äger Waze?
  5. Vilken Navigator är bäst?
  6. Hur stänga av Waze?
  7. Hur mycket data tar WAZE?

Vad kostar WAZE?

Waze är en smart gps-app som låter trafikanterna varna varandra. Och det är gratis.

Är WAZE bra?

Som jämförelse laddar Waze bara ned ruttdata efter att navigationen har startat, och endast för den specifika navigationssessionen, vilket är mycket mindre användbart. Visst, om du tappar data under körning borde du fortfarande vara bra, men det är omfattningen av dess användbarhet.

Varför WAZE?

Användarbaserad navigering. Waze är en intressant och annorlunda navigeringsapp som hela tiden hålls uppdaterad av användarna. Appen innehåller många spännande funktioner som inte finns hos någon konkurrent. Det går till exempel att själv spela in de instruktioner som sedan hörs på vägen mot destinationen.

Vem äger Waze?

På tisdagskvällen blev det klart att Google köper upp Waze. Precis som förväntat kommer Waze ha kvar sitt huvudkontor i Israel. Tanken är att Waze på sikt ska förse Google Maps med en funktion som gör det möjligt för användare att ta del av uppdateringar om trafikläget.

Vilken Navigator är bäst?

Google Maps Google Maps-appen har länge legat i framkant vilket beror på att den är väldigt pålitlig och navigerar snabbt och enkelt. Appen beräknar den snabbaste rutten för bil, kollektivtrafik, cykel eller när du går. Dessutom kan du se stadsdelar på gatunivå.

Hur stänga av Waze?

Vill du stänga av app:en helt så tryck två gånger på hem-knappen och sen dra fönstret för SJ-appen upp över fönstret så det försvinner.

Hur mycket data tar WAZE?

Inte mycket, använder Waze nästan 30-40 minuter dagligen och den drar runt 100 MB/månad.