:

Hur många använder Deezer?

Innehållsförteckning:

  1. Hur många använder Deezer?
  2. Vad kostar Deezer i månaden?
  3. Vad betyder Deezer?
  4. Hur fungerar Deezer?
  5. Hur tar man bort Deezer?

Hur många använder Deezer?

Deezer är en världsomspännande digital musikstreaming-tjänst med närvaro i över 180 länder och fler än sex miljoner abonnenter globalt. Med Deezer får användaren omedelbar tillgång till den största streamade musikkatalogen i världen, med fler än 40 miljoner låtar och 40 000 podcasts, på vilken enhet som helst.

Vad kostar Deezer i månaden?

Få 6 individuella konton, alla med Deezer Premium-fördelarna inklusive High Fidelity-ljud. Lyssna samtidigt på flera enheter. Prova gratis 1 månad gratis därefter 189 kr/månad.

Vad betyder Deezer?

(Pocket-lint) - Deezer är en musikströmningstjänst som ger dig tillgång till över 73 miljoner låtar världen över tillsammans med annat ljudinnehåll som podcaster, liknande Spotify och Tidal . ... Detta är för närvarande oöverträffat av Spotify, men är en funktion som utlovas av sin egen kommande HiFi-plan.

Hur fungerar Deezer?

Alla Deezers användare har tillgång till musik, unika funktioner och personanpassade rekommendationer på mobil och webb. Deezers betalprenumeranter kan njuta av obegränsat med reklamfri musik, poddar och mycket mer på alla enheter.

Hur tar man bort Deezer?

Om du går in i Mitt3 > Abonnemang > Välj abonnemanget du har Deezer Premium+ i > Skrolla ned till Hantera mina tjänster > Klicka på Avbeställ Deezer Premium+. Observera att du måste vara inloggad med mobilt bankID eller registrerar mejladress.