:

Hur många avsnitt Brottet Säsong 1?

Innehållsförteckning:

  1. Hur många avsnitt Brottet Säsong 1?
  2. Hur många avsnitt av Brottet säsong 2?
  3. Var kan man se Brottet?
  4. Hur slutar Brottet säsong 3?
  5. Är Brottet bra?
  6. När kommer säsong 4 av brottet?
  7. Vilken kanal går brottet på?

Hur många avsnitt Brottet Säsong 1?

Första säsongen hade premiär 7 januari 2007 och bestod av tjugo avsnitt som visades under 20 söndagar i dansk television under 2007. Varje avsnitt skildrade en dag i jakten på Nanna Birk Larsens mördare.

Hur många avsnitt av Brottet säsong 2?

Brottet II (originaltitel: Forbrydelsen II) är en dansk TV-serie i 10 avsnitt från 2009. Uppföljare till Brottet från 2007. Manuset skrevs av Søren Sveistrup, Michael W. Horsten och Torleif Hoppe och regisserades av Kristoffer Nyholm.

Var kan man se Brottet?

Brottet – streama online utan reklam | C More.

Hur slutar Brottet säsong 3?

Sarah Lunds tredje och sista fall. Sarah Lund firar 25 år inom polisen och gör sig redo för ett nytt kapitel i livet när en kropp hittas i hamnen. Spåren mot det mäktiga sjöfartsföretaget Zeeland och dess vd Robert Zeuthen, vars lilla dotter snart kidnappas.

Är Brottet bra?

Det handlar om storfinans och politik, och kriminalkommissarie Sarah Lund tvingas jobba tillsammans med en gammal älskare för att lösa det snåriga fallet. Sofie Gråbøl är fortsatt fantastisk i huvudrollen, och ”Brottet” är ett fortsatt storartat tv-drama – som är spännande, välspelat, realistiskt och svart som natten.

När kommer säsong 4 av brottet?

Sofie Gråböl berättar att den sista inspelningsdagen för Brottet blev en känslosam historia. Just nu går sista säsongen av den danska succéserien "Brottet" på SVT.

Vilken kanal går brottet på?

Danmarks Radio Vlaamse Radio- en TelevisieomroepKatholieke Radio Omroep The Killing/Networks