:

Hur många säsonger finns av ett fall för Vera?

Innehållsförteckning:

  1. Hur många säsonger finns av ett fall för Vera?
  2. Vilken stad ett fall för Vera?
  3. När spelades ett fall för Vera in?
  4. Hur många avsnitt olyckan?
  5. Var bor Vera Stanhope?
  6. Vart utspelar sig The Bay?
  7. Vad heter han som spelar olyckan?

Hur många säsonger finns av ett fall för Vera?

För den som inte vet, handlar den brittiska serien Ett fall för Vera om den charmiga men mycket sarkastiska kriminalkommissarien Vera Stanhope, som löser mord tillsammans med sin unga assistent i Northumberland County. Serien har rullat i tio säsonger bestående av fyra stycken avsnitt vardera.

Vilken stad ett fall för Vera?

Den charmiga men mycket sarkastiska kriminalkommissarien Vera Stanhope löser mord tillsammans med sin unga assistent i Northumberland County.

När spelades ett fall för Vera in?

En av de mest etablerade är Vera, som spelades in under mer än 10 säsonger från 20 och som har visats i mer än 20 länder över hela världen.

Hur många avsnitt olyckan?

4 The Accident/Number of episodes

Var bor Vera Stanhope?

En annan av bokserierna handlar om Kriminalaren Vera Stanhope som är baserad i Newcastle, ett område i England där folk också mördas och försvinner.

Vart utspelar sig The Bay?

The Bay är en brittisk TV-serie från 2019, vars första säsong sändes mellan mars och april i Storbritannien samt mellan juli och augusti i Sverige samma år. TV-serien utspelar sig i västra Lancashire, där polisen Lisa Armstrong utreder ett fall med två försvunna tvillingsyskon.

Vad heter han som spelar olyckan?

Han har bland annat haft roller som sotaren i Madicken-filmerna, Furir Börje Larsson i Repmånad, Kotte i julkalendern Trolltider, som reseledaren i den första Sällskapsresan och som "Olyckan" i Trazan & Banarne. Åström har medverkat i musikaler som West Side Story och Jesus Christ Superstar.