:

Hur många användare har Tinder?

Innehållsförteckning:

  1. Hur många användare har Tinder?
  2. När blev Tinder stort i Sverige?
  3. Vem kom på Tinder?
  4. Vilken Dejtingapp är mest seriös?
  5. Vad betyder det gröna hjärtat på Tinder?

Hur många användare har Tinder?

Med omkring 10 miljoner dagliga användare har Tinder tagit världens singlar med storm. 1,4 miljarder svepningar sker varje dag på Tinder, varav 26 miljoner av dessa leder till en matchning.

När blev Tinder stort i Sverige?

2002 Match.com Den internationella dejtingsajten Match.com grundas redan 1995 i USA, men intar den nordiska marknaden 2002. I dag är den fortfarande en av de absolut mest populära dejtingsajterna.

Vem kom på Tinder?

Tinder grundades för sju år sedan och blev snart en succé. I dag samlar dejting-appen miljontals användare och har nått en mångmiljardvärdering. Under onsdagen medverkade Tindergrundaren, tillika tidigare vd:n, Sean Rad på Sthlm Tech Fest.

Vilken Dejtingapp är mest seriös?

Happn. Happn bygger på att du får kontakt med folk du tidigare passerat på gatan. Happn tror på ödets makt och att det faktum att man ofta rör sig på samma ställen kan leda till bra matchningar. Genom att ge användarna möjlighet att hitta folk man omedvetet passerat på gatan kan härliga kontakter uppstå!

Vad betyder det gröna hjärtat på Tinder?

TINDER 101: EN SNABB GENOMGÅNG Gillar du däremot det du ser kan du antingen trycka på det gröna hjärtat eller swipea med fingret från vänster till höger. Om personen i fråga gjort samma sak med dig är det en så kallad ”match” – och först då kan ni börja chatta.