:

Hur många använder Kry?

Innehållsförteckning:

  1. Hur många använder Kry?
  2. Vad är dåligt med kry?
  3. Vem står bakom Kry?
  4. Vilka jobbar på Kry?
  5. Vilken Nätdoktor?

Hur många använder Kry?

Genom att kombinera digital och fysisk vård kan Kry hjälpa fler patienter, med fler symptom och ta ett helhetsansvar för patientens vård. Bara i Sverige har Kry genomfört över tre miljoner patientmöten sedan starten 2015 och är idag Europas största digitala vårdgivare.

Vad är dåligt med kry?

Det är dyrt och ineffektivt. KRY och Min Doktor har starka incitament för att tillmötesgå patienternas önskemål att göra läkarbesök av allt. Det kommer att kosta landsting och patienter upp mot 1 miljard kronor för 500 000 onödiga läkarbesök. Det ger en marginell avlastning som inte kommer att märkas i primärvården.

Vem står bakom Kry?

Kry ägs till stor del av olika riskkapitalbolag. Där ibland Creandum, Accel, Index Ventures och Fidelity Management & Research.

Vilka jobbar på Kry?

Kry arbetar legitimerade läkare, psykologer och sjuksköterskor. Alla våra läkare har minst 6 månaders erfarenhet från den fysiska primärvården.

Vilken Nätdoktor?

Kry fungerar väldigt bra. Du loggar in i appen med BankID och är igång på bara några minuter. Varje gång du loggar in i appen har du möjlighet att antingen skicka in bild på dina symptom, eller endast svara på ett par frågor, allt för att läkaren ska vara så förberedd som möjligt inför samtalet med dig.