:

Hur många användare använder Snapchat?

Innehållsförteckning:

  1. Hur många användare använder Snapchat?
  2. Hur många användare finns det på Instagram?
  3. Vilka använder Instagram mest?
  4. Vilka använder Instagram?
  5. Hur många använder Snapchat 2021?
  6. Hur många användare har Instagram 2020?
  7. Hur många kvinnor använder Instagram?
  8. Vilken målgrupp använder sociala medier mest?
  9. Vilken åldersgrupp använder sociala medier mest?

Hur många användare använder Snapchat?

38 procent av alla internetanvändare använder Snapchat någon gång, 23 procent dagligen. Tjänsten fortsätter att växa i Sverige och den största användargruppen är de som använder tjänsten fler gånger varje dag (14 %). Det är fler kvinnor (42 %) än män (33 %) som använder Snapchat.

Hur många användare finns det på Instagram?

1 miljard människor varje månad Det är 1 miljard människor i världen som använder sig av Instagram varje månad. Detta gör Instagram till den 5:e största sociala medie-plattformen i världen. Facebook, YouTube, WhatsApp, FB Messenger och WeChat är större.

Vilka använder Instagram mest?

Instagram ökar i alla åldrar Det är vanligare bland de yngre än bland de äldre att använda Instagram. Användandet är dock så utbrett att mer än hälften använder tjänsten ända upp till 55 år. Instagram har ökat i alla åldersgrupper men ökat mest bland de äldre. Även det dagliga användandet ökar i alla åldersgrupper.

Vilka använder Instagram?

Instagram används flitigast av de unga, men 40 procent av de i åldern 36-45 år använder också Instagram någon gång. Användningen av Instagram fortsätter att öka med raketfart i alla åldrar. Den årliga ökningen har varit 12 procentenheter, från 16 procent 2013 till 28 procent 2014 och nu 40 procent 2015.

Hur många använder Snapchat 2021?

Snapchat fortsätter att växa, och nu använder 42% det någon gång. Även här är det lite fler kvinnor än män. Flest användare finns i spannet 16-25 år. En användarskara kring 40% kanske inte ser så imponerande ut, men det är värt att påminna om att de som använder ofta verkligen gör det i mycket hög grad.

Hur många användare har Instagram 2020?

Det största åldersspannet för Instagrammers är 13-17 år. Instagram har 600 miljoner aktiva användare dagligen. Instagram har över 1 miljard aktiva användare varje månad.

Hur många kvinnor använder Instagram?

Mer än hälften av alla kvinnor använder någon gång Instagram, en tredjedel gör det dagligen. För män är motsvarande siffror 37 procent som någon gång använder Instagram och var femte som gör det dagligen. I alla åldersgrupper är det fler kvinnor än män som använder Instagram.

Vilken målgrupp använder sociala medier mest?

38 procent av alla internetanvändare använder Snapchat någon gång, 23 procent dagligen. Tjänsten fortsätter att växa i Sverige och den största användargruppen är de som använder tjänsten fler gånger varje dag (14 %). Det är fler kvinnor (42 %) än män (33 %) som använder Snapchat.

Vilken åldersgrupp använder sociala medier mest?

Bland de medelålders och äldre är Facebook helt dominerande. Här har det i år skett en ökning bland de över 55 år, medan nivåerna för de under 55 år är ungefär desamma som tidigare år. 2012 besökte 37 procent av internetanvändarna i åldern 56-65 år åtminstone någon gång Facebook, idag är det 55 procent som gör det.